Fideszesek! Ti a szélsőjobbra akartok szavazni?

0

Nos, Ti akik gőzerővel gyűjtitek a fidesz-kdnp-nek az aláírásokat, akik nyilvánvalóan a fideszes jelöltekre akartok majd szavazni, most próbáljatok egy kicsit elvonatkoztatni az érzelmeitektől, s hideg fejjel gondolkozzatok el egy kicsit! Ha egy pillanatra képesek vagytok ezt megtenni, akkor van néhány kérdésem.

Az Európai Néppárt a legnagyobb európai párt, amely az Unió minden szervezetében képviselteti magát. Öt évvel ezelőtt Ti 13 küldöttet küldtetek ebbe a pártba, amelyik Választási kiáltványában a következők szerepeltek:
Új munkahelyek teremtése.
Befektetések az oktatásba.
A protekcionizmust el kell kerülni.
Az átláthatóság és ellenőrzés növelése a pénzügyi piacokon.
Európát vezetővé kell tenni a zöld technológiák használatában;
Európának meg kellene találni azt a stratégiát, mellyel új munkaerőt tud vonzani a világ többi részéről, hogy versenyképesebbé, dinamikusabbá válhasson, és nagyobb tudásbázissal rendelkezhessen.

Szóval Ti erre szavaztatok 2009-ben. Erre adtatok felhatalmazást Orbánnak.

Mit valósított meg ebből? És mit tett ellene?

Most pedig a szélsőjobboldali pártokat tömörítő, meglehetősen szalonképtelen Nemzet és Szabadság Európája nevű frakcióval tárgyal jövőbeni tagságáról. A Politico szerint a Fidesz adná az ENF-frakció harmadik legtöbb képviselőt adó tagját, a Matteo Salvini-féle olasz populista Északi-Liga, valamint a Marine Le Pen-féle Nemzeti Gyűlés nevű francia szélsőjobboldali pártok mellett.

Biztos, hogy Ti a szélsőjobbra akartok szavazni? Elgondolkodtatok azon, hogy joggal nevezheti ezek után a világ nácinak Magyarországot? Mert Orbán most nácit csinál belőletek/belőlünk. Milyen lesz Európa számkivetettjeinek lenni? Mert sem Le Pen, sem Salvini nem kerülhet a hazájában kormányra, de Orbán most ott van.

Írta: Juszt László/facebook

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!