Fideszes politikust hozott a Mikulás a tótkomlósi óvodásoknak!

Ezúttal Simonka György állt be a gyermekekkel kampányoló politikusok sorába, a Mikulás-napi ünnepségen látogatta meg a fiatalokat.

A Csalás büntettének ügyeibe keveredett fideszes politikust hozott a Mikulás a tótkomlósi óvodásoknak. Ezúttal Simonka György állt be a gyermekekkel kampányoló politikusok sorába, a Mikulás-napi ünnepségen látogatta meg a fiatalokat. Az egyik ellenzéki párt, az Együtt szerint nemcsak oda, hanem több közeli oktatási intézménybe is elment a dél-békési politikus, aki várhatóan a kormánypártok egyéni jelöltje lesz a körzetben. A fideszes képviselő annak ellenére is bizalmat kapott, hogy a gyanú szerint egyik cége csaknem egymilliárd forintos kárt okozott Magyarország és az Európai Unió költségvetésének.

 

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

MEGÉRDEMELJÜK🇭🇺😡🇭

O.L.K.T.

ELMENT AZ ÉSZ – MEGBORULT AZ ORSZÁG VIDEÓ

O.L.K.T.

Rendkívüli: Macron kivégezte Orbánt, a Fidesz Európa szemétdombjára kerül. VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!