Fideszes politikai pedofília: Kisgyerekeket rángattak be imareggelire az Országházba!

0

Kora reggel az Országházban élhetett lelki életet egy csoportnyi kisgyerek, fideszes képviselők társaságában. A gyerekek fél nyolc körül érkeztek meg – derül ki az MSZP-s Kórozs Lajos Facebook-bejegyzéséből.

„Imareggelire rángatták be ezeket a pici gyerekeket fél nyolckor! Normálisak?”

– kommentálta a politikus a kissé gyomorforgató hírt.

Az imareggeli amerikai ötlet, egy Douglas Evansd Coe tiszteletes és Dwight D. Eisenhower néhai elnök találta ki 1953-ban, és eredetileg az volt a célja, hogy fórumot kínáljon betemetni a demokraták és közötti politikai árkokat. Azt, hogy a Tisztelt Ház tagjai imareggelire gyűljenek, még Balog Zoltán volt emberierőforrás-miniszter honosította meg.

A Fidesz-KDNP finoman szólva hajlamos a politikai pedofíliára, és olyannyira nem bír meglenni gyerekek nélkül, nem, hogy Szabó Zsolt fideszes képviselő még a Mikulás helyére is képes volt beugrani, csak hogy eltölthessen egy kis időt a hatvani óvodásokkal. Piliscsabán még az április 8-i parlamenti választásokat felvezető kampányban óvodásokat vezényeltek ki énekelni az Emmi parlamenti államtitkára, Rétvári Bence kedvéért, Vlasich Krisztián Csepreg exfideszes polgármestere tavaly decemberben szalmán térdepeltetett óvadásokat egy útátadás miatt, Simicskó István volt honvédelmi miniszter pedig nem is értette, mi a baj azzal, hogy beugrott egy óvodafelújításra energetikai kiselőadást tartani. Tessely Zoltán Felcsút környéki kormánybiztos óvodásokkal mulatta az időt és Mikuláskor a felcsúti kisvasúton vonatoztatta a nagyközönséget.

 

 

olkt.hu/Facebook