Fideszes nagyurakat lassan gazdának kell szólítani?

0

Mert ugye az a bizonyos magyar dolgozó ember volt már keményen dolgozó kisember is.

 “a magyar gazdaságot lehet működtetni uniós források nélkül, a gazdaság motorja nem az uniós pénz, hanem a magyar dolgozó emberek…” Hazudta ma reggel Orbán Viktor a rádióban. Élőben a kutya nem volt rá kíváncsi, de azért tudja a véglény minden szavát lesik. Amit mond annak értelme nem sok van, és ez arányosan annak valóságtartalmával is.
Mert ugye az a bizonyos magyar dolgozó ember volt már keményen dolgozó kisember is. Na pont ezért szereti most a melóst Orbán Viktor. Az ég óvja őket most ezért.
Meg ki is akar lépni az unióból,mert ha bejön annak független ügyészsége vizsgálódni az országba, nincs az Polt Péter aki megvédje őt mikor lecsukják a sok fideszes tolvajt. Mondjuk a Legfőbb tolvajvédő is egy szomszéd cellában fog csücsülni minden professzori kinevezésével.
De ha már ekkora erő a magyar dolgozó, akkor mi a búbánatos nagy büdös francért csapta agyon a melóst az egykulcsos adóval?
Mi a fenének verte rá az új munka törvénykönyvét, ahol csökkentette a jogait,meg a fizetését?
Ha már annyira szereti a magyar melóst, akkor mi a sz@rért kell annak harminc féle adót fizetni, miért nem kapja világpiaci áron az energiát, miért veszi egyáltalán a szájéra a melós nevét?
És aki külföldön van, mert Orbán országában nem akar éhen fagyni?
És a közmunkás vajon az ideális magyar melósok melyik csoportjába tartozik? Oda ahol a Fideszes nagyurakat lassan gazdának kell szólítani?
Rohadt sok pénzt ellopott már ez a banda, mocskos módon alázta a munkából élőt, lefokozta a rendvédelmist, csalónak kiáltotta a rokkantat, hülyének nevezte a tanárt, nézte le a beteget ápolót, rúgta árokba a devizahitelest. Szívlapáttal kell pofán csapni azt ahányszor a szájéra veszi a magyar dolgozót, akinek csak hátrányára volt az elmúlt hét évben ez tetves banda.
Választás lesz, ilyenkor elszabadulnak a hormonok, jön a fű, fa, derült ég ígérete.
Engedtessék meg már egy szerény megjegyzés annak a politikai csőcseléknek, akik jelenleg a magyar dolgozót méltatják. Menjetek már orvoshoz, de abból is az elme fajtához, mert maradék járni tudás is ki lesz belőletek verve, olyan bayerosan mondva, a taknyotokon meg a véreteken lesz elmagyarázva ha nem értenétek a kérést. Aztán nagyon gyorsan tanuljatok meg futni, csak az már nem fog segíteni rajtatok. Az igazi magyar dolgozó tudja mit tettetek vele. És nem lesz ezért hálás. Nektek sem, meg Orbán Viktornak sem.
BANDITA.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!