Fideszes megmondójancsi – valaki ennyire gyengelméjű nem lehet!

0

A Nézőpont Intézet elemzője szerint az ellenzéki pártok szervezett módon, előre megbeszélt forgatókönyv alapján próbálták átvenni az uralmat a parlament felett a múlt szerdai országgyűlésen.

Tóth Erik az M1 aktuális csatornán csütörtökön azt mondta: ennek érdekében választottak maguk közül “provokátorokat”, akik megpróbálták a kormánypárti képviselőket verbálisan inzultálni, ezzel ellehetetleníteni kommunikációjukat.

Az elemző a túlóratörvény elfogadása miatt tartott tüntetéssorozatról azt mondta, nincs olyan, hogy spontán szerveződő tüntetés, amely több napon keresztül megismétlődik.

Kétségtelen, hogy ellenzéki politikusoknak nagy szerepe volt a Kossuth téren és az MTVA székháza előtt történtekben – fűzte hozzá Tóth Erik.

 

 

olkt.hu/MTI

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!