Fidesz tudománya a félelemkeltés és hazugságok terjesztése

Orbán már megint előhúzta a migrációs kártyát, az egyetlen érvet, amivel évek óta dobálózik. Félelemkeltés és hazugságok terjesztése – ez a Fidesz tudománya, ám ennek semmi köze nincs a választók valódi problémáihoz
– mondta a Népszavának Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője Orbán Viktorkormányfő múlt pénteki kampánynyitó beszédéről.
Verhofstadt szerint a magyarokat inkább a demokrácia és a jogállam elleni támadások, a közigazgatást romboló korrupció, az egészségügy szörnyű helyzete és a környezet állapota aggasztják. Azonban úgy véli, a saját kormányukban nem bíznak, ezért egyre inkább Európához fordulnak a válaszokért.
A Zöldek társelnöke, Ska Keller úgy látja, hogy Orbán arra használja az EP-választást, hogy külföldiek ellen uszítson és „éket verjen Magyarország és Európa közé”. Hozzátette,
május végén választanunk kell a remény, az emberség és a gyűlölet között, az európai egység és a nemzeti elszigeteltség között. Orbán Viktor a rossz oldalon áll.

Forrás 24.hu https://24.hu/kulfold/2019/04/10/guy-verhofstadt-ska-keller-orban-viktor-kampanynyito-ep-valasztas/

Kapcsolódó cikkek

Orbán olyan cuki, már már sajnálja Karácsony Gergelyt

O.L.K.T.

Kémszoftvert telepítettek Márki-Zay Péter számítógépére – Ide a rozsdás bökőt, ha nem a Fidesz áll ez mögött!

Rubóczki Tamás

Beszélhet-e lekezelően egy miniszterelnök az ország polgárairól?

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!