Fidesz: Támadnak Soros migránsai!

Egy második migranskaraván is tart Magyarország felé – ezt Puskás Imre a Fidesz-frakció szóvivője mondta el budapesti sajtótájékoztatóján.

Puskás szerint a kb. 70-75 ezer fős-re becsült csoport kedden kelt útra a bosnyák határtól Szerbia felé, azaz egyre valószínűbb, hogy ezen menekültek Magyarország felé vették az irányt. Ezért a kormány felkészült.

A belügyminisztérium tájékoztatása szerint több pénzbeli forrás biztosít a magyar-szerb határszakaszra, és visszaállították a katonai jelenlétet is, amit a honvédelmi minisztérium rendelt el.

A Fidesz-frakció szerint a Soros szervezetek rendelték el a migránsok elindulását, méghozzá sürgősségi Soros-expresszekkel.

Időközben a bosnyák határon  már egy harmadik Soros féle migránscsoport szerveződik, hogy átkelhessen Szerbiába, majd Magyarországra.

A szóvivő elmondása szerint Orbán Viktor miniszterelnök fenyegetésként értékelte a Bosznia felől közeledő migránskaravánokat, s ezért úgy döntött, hogy több mint 1000 katonát küld a határra erősítés gyanánt.

A  Soros Györgyhöz tartozó hazai, civilnek tűnő szerveztek minden erővel azon dolgoznak, hogy minél több migránst hozzanak be a tranzit zónából az országba. Így nem meglepő, hogy a Helsinki Bizottság keze is benne lehet ebben – zárta sorait Puskás Imre.

 

kép. olkt.hu

 

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Verekedéssé fajult a zalai falunap!

O.L.K.T.

Hihetetlen, de igaz! a 22 éves egyetemista a magyar jogállamiság képmutatása és kudarca.

O.L.K.T.

“Az Ördög Ügyvédje”

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!