Fidesz-szimpatizáns blogger csapata bántalmazott békés tüntetőket

Mint azt a Mérce elsőként megírta, a mai Becsület napja kapcsán lezajlott tüntetések és ellentüntetések után a helyszínt elhagyó diákokat támadtak meg fekete ruhás alakok, és bántalmazták őket, hogy elvegyék a náluk lévő transzparenseket. Nem sokkal ezután jelent meg a Bede Zsolthoz köthető Vadhajtások nevű oldalon egy kép, ahol 7 fekete ruhás férfi látható az ellopott transzparensekkel.

https://www.youtube.com/watch?v=QzDLaYW5FVg

Bede Zsolt rendszeresen provokál, de eddig a tettlegességig nem ment el. Legutoljára egy Bayer Zsolt fórumon jelent meg, ahol a biztonsági örök szeme láttára és mindenfajta közbelépése nélkül tépte le tiltakozók maszkját. A 2018-as választások előtt azt állítva, hogy ő korábban Jobbik szimpatizáns volt, számtalanszor akciózott Jobbik-rendezvényen, a Fidesz körüli sajtó pedig mindig beszámolt ezekről az eseményekről. De Bede volt az is, aki Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő fotóját felrakta egy bábúra, amelyet egy DK-s rendezvényről lopott el, majd ezután a bábút felakasztotta a Köztársaság téren. További tetteiről, és arról, akciói mennyire hasonlítanak a putyini politika hasonló elemeihez a 444 közölt cikket.

Bede rendszeres vendége az Echo Tv-nek is, akciói mindig a kormánypárt érdekét szolgálják. Most pedig egy neonáci tüntetés védelmében saját portálján vállalta, hogy csapata diákokat támadott meg.

Forrás és bővebben:https://merce.hu/2019/02/09/fideszes-blogger-csapata-bantalmazott-bekes-tuntetoket/?fbclid=IwAR2HNmPUNHPXT-4AA-oVIPMWxICIRAhPy6tHkoaig9KrDTXNusd-Y9J_Tyc

Kapcsolódó cikkek

A nyomozó halála

O.L.K.T.

Már legalább 13 halottja van Venezuelában a kormányellenes lázadásnak

O.L.K.T.

Fideszt nem érdekli, ha gyerekes családok kerülnek utcára.

O.L.K.T.

Hozzászólok