Fidesz: “Orbán Viktor méghangosabb lesz holnap mint Weber!”

A nemzetközi ügyekért felelős kormányszóvivő szerint a kormányfő nagy bejelentéssel készül.
Az InfoRádióban Kovács Zoltán a magas részvételről azt mondta, azt csak a demokrácia ünnepeként lehet értékelni. Arról, hogy a Fidesz a nemzeti radikálisokkal akar-e összefogni az új EP-ben, csak annyit árult el, hogy átalakulás lesz.

Azt ugyanakkor megerősítette, hogy kedden az EU-csúcson reagál Orbán Viktor a nemzetközi eredményekre. A szóvivő közölte, az Európai Bizottság elnökének személyére az Európai Tanács jelöl, a csúcsjelölti rendszer nem kötelez senkit semmire.

Orbán az Európai Néppárt szakadásában bízik. A Népszava egy névtelen magas rangú kormányzati forrásra hivatkozva azt írja, nagyobb esélyt látnak arra, hogy a balszárnyról néhányan elhagyják az EPP-frakciót, mint a Fidesz kizárására.

Orbán Viktor előzőleg a Hír Televízió kihelyezett stúdiójában Bayer Zsoltnak azt mondta, a 13 mandátum azt üzeni a kormánynak, hogy a többség mögötte áll. Sok még a munka, de neki személy szerint is fontos, hogy minden választáson kapjon biztatást az emberektől.

Kovács Zoltán szerint a miniszterelnök

Orbán Viktor még hangosabb lesz holnap.

A keddi EU-csúcsra utalva azt mondta, a választás üzenet volt Európának is, amely
úgy foglalható össze, hogy: változtassatok!

A kormányfő arra érdemben nem akart reagálni, hogy Gyurcsány Ferenc lett az ellenzék meghatározó embere, az, hogy az ellenzéken belül mi történik, szerinte másodlagos.

Mint mondta, az ő olvasatában az fontosabb, hogy az országban példátlan egység alakult ki kormányzása alatt.

Ez „megvastagítja” az ő hangját is brüsszeli politikában. A most induló alkudozásban az uniós vezetők kiválasztásáról a fidesz győzelme után a hangja sokkal erősebb lesz, mint volt akár ezelőtt néhány héttel.
Úgy érzi, nagyon nagy felhatalmazást kapott, hogy olyan vezetők kiválasztásában „ügyeskedjen”, akiknek a nemzet, a kereszténység és a bevándorlás megállítása fontos.

Kapcsolódó cikkek

Ez kemény! A legjobb felszólalás a mai napon…Hallgasd meg!!!

O.L.K.T.

Döbbenet: azt terjesztik a magyarokról az interneten, hogy disznókkal tartjuk távol a bevándorlókat a határtól

H Miklós

Hadházy Ákos: Elnézést az alábbi mondatok hangneméért, de fel vagyok dúlva

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!