Fidesz-KDNP Pénzért mindent, még anyánkat is…

Betelepedési kötvényt jó pénzért, majd fegyvert…Szépen haladunk…Közben pedig eljátsszuk a Szent Szűzet, Európa megmentőjét és védőbástyáját.Miközben itt migráncsoznak álkeresztény módjára, fegyvereket adnak el…az ellenségnek!

Van ami a keresztény hitet és annak kifejtését is felül írja?

Igen…A PÉNZ.

Betelepedési kötvényt jó pénzért, majd fegyvert…Szépen haladunk…Közben pedig eljátsszuk a szent szűzet, Európa megmentőjét és védőbástyáját.

A Fidesz kormány míg álságosan migráncsozik és kerítésbizniszből profitál, fegyvereket ad el az “ellenségnek”.

Magyar gyártású álkalasnyikovokkal volt tele az Iszlám Állam

Egy friss jelentés szerint a kínai, román és orosz gyártmányú fegyverek után magyar fegyverből volt a legtöbb az Iszlám Állam harcosainak

Többségük AK-63F gépkarabély, vagyis kalasnyikov-másolat volt, amelyeket még a FÉG magyar fegyvergyár gyártott, Magyarország pedig NATO segélyként többek között az iraki hadseregnek is adományozott belőle. Korábban is lehetett tartani attól, hogy ezek egy része az Iszlám Államnál landol, amint ezt a mostani jelentés is igazolta.

Kapcsolódó cikkek

Exkluzív! Drámai képek , dallal köszönt el a nézőktől Sas József

O.L.K.T.

A Fidesz lökött (közpénzen) egy gyűlölet-rekámot…és isszák a magyarok! Ez szörnyű :(

O.L.K.T.

“75 év felett NINCS egészségügyi ellátás!”

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!