Fidesz: Kásler Miklós „kiváló” munkájával elégedett a kormány, ő gatyába rázta az egészségügyet amit Gyurcsányék tönkretettek!

Csütörtökön délelőtt tartották az év második kormányinfóját, ahol Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter állt az újságírók rendelkezésére. Szóba került sok egyéb téma mellett a Honvédkórház ügye, az audis dolgozók sztrájkja, de kérdezték a minisztert a Soros-kampány egyik kitalálójának, George Birnbaumnak a kijelentéseiről és a szemétügyről is.

Az újságírói kérdések előtt Gulyás bejelentette, a kormány nem vesz részt az újabb, Magyarországról szóló EP-vitán. A kormány szerint a jogállamiság kérdése csak ürügy, valójában az a baja az Európai Parlamentnek Magyarországgal, hogy nem támogatja a bevándorlás elősegítését

A Honvédkórház helyzetének kérdését azzal pattintotta le magáról a miniszter, hogy az ott dolgozók túlnyomó többsége elfogadta a honvédségi státuszt, akik pedig elmentek, azért mentek el, mert korábban is el akartak menni. Hangsúlyozta az ott maradók béremelést kapnak, majd azzal is védekezett, hogy a koraszülöttosztálynak már megvan az új vezetője, az akadálytalan sürgősségi ellátás szerinte biztosított. Leszögezte: a kormány elégedett Kásler Miklós és tárcája munkájával, a miniszter a kormány szerint kiválóan végzi a munkáját, amit a Gyurcsány kormány akkor tönkretett.

Az Index újságírójának felvetésére, mely szerint a budai várbeli szimbolikus felújításoknál nem fontosabb-e a  Honvédkórház ügye, Gulyás többek között azt is kijelentette:

„Mindent megtettünk annak érdekében, hogy az egészségügy jó helyzetben legyen”, de mint mondta, azt nem állítja, hogy ne lehetne még több pénzt költeni rá.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Micsoda véletlen: Az Európa Tanács korrupciós jelentését Magyarország nem hozta nyilvánosságra!

Rubóczki Tamás

Na mi az? Mindenki vakulásig dolgozik a rabszolgatörvényt alkalmazó diktatúrában?

O.L.K.T.

Ne engedd, hogy ők mondják meg, hogy hogyan élj és mi a feladatod a világban!!!

O.L.K.T.