Fidesz: Kásler Miklós „kiváló” munkájával elégedett a kormány, ő gatyába rázta az egészségügyet amit Gyurcsányék tönkretettek!

Csütörtökön délelőtt tartották az év második kormányinfóját, ahol Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter állt az újságírók rendelkezésére. Szóba került sok egyéb téma mellett a Honvédkórház ügye, az audis dolgozók sztrájkja, de kérdezték a minisztert a Soros-kampány egyik kitalálójának, George Birnbaumnak a kijelentéseiről és a szemétügyről is.

Az újságírói kérdések előtt Gulyás bejelentette, a kormány nem vesz részt az újabb, Magyarországról szóló EP-vitán. A kormány szerint a jogállamiság kérdése csak ürügy, valójában az a baja az Európai Parlamentnek Magyarországgal, hogy nem támogatja a bevándorlás elősegítését

A Honvédkórház helyzetének kérdését azzal pattintotta le magáról a miniszter, hogy az ott dolgozók túlnyomó többsége elfogadta a honvédségi státuszt, akik pedig elmentek, azért mentek el, mert korábban is el akartak menni. Hangsúlyozta az ott maradók béremelést kapnak, majd azzal is védekezett, hogy a koraszülöttosztálynak már megvan az új vezetője, az akadálytalan sürgősségi ellátás szerinte biztosított. Leszögezte: a kormány elégedett Kásler Miklós és tárcája munkájával, a miniszter a kormány szerint kiválóan végzi a munkáját, amit a Gyurcsány kormány akkor tönkretett.

Az Index újságírójának felvetésére, mely szerint a budai várbeli szimbolikus felújításoknál nem fontosabb-e a  Honvédkórház ügye, Gulyás többek között azt is kijelentette:

„Mindent megtettünk annak érdekében, hogy az egészségügy jó helyzetben legyen”, de mint mondta, azt nem állítja, hogy ne lehetne még több pénzt költeni rá.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Cigányvajda nyilt levele Orbán Viktornak

O.L.K.T.

Leszerelnek…

O.L.K.T.

Ha a Fideszre szavaz, akkor “nyomorult” Weberre szavaz? VIDEÓ

O.L.K.T.