Fidesz: Gyurcsány!

0

Fidesz: Gyurcsány!

A szombati tüntetéssel kapcsolatban sajtóközleményt adott ki a Fidesz az Mti -nek. Nem meglepő módon a 2010 előtti szocialista kormányt hibáztatják mindenért.

A szocialisták egymillió embert tettek munkanélkülivé és megduplázták a munkanélküliséget, valamint magas adókkal és megszorításokkal tönkre tették a dolgozókat és a magyar családokat – reagált Böröcz László a szocialista politikusok nyilatkozatára a Munka törvénykönyvének módosítása kapcsán.
A képviselő leszögezte, a Fidesz-KDNP mindig is a munkahelyteremtést tartotta fő céljának, 2010 óta több mint 700 ezer új munkahelyet hoztak létre. Továbbra is az egymillió munkahely az elsődleges cél – jegyezte meg. Emlékeztetett arra is, 2010 óta harmadára csökkent a munkanélküliség, és dinamikusan nőnek a bérek.

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!