Fidesz: Felháborító, hogy Soros György a magyarok pénzét akarja megvonatni az unióban!

0

Soros György belehúzott: Davosban tárgyal az EU pénzügyi vezetőjével – mondta el tegnap délutáni sajtótájékoztatóján Puskás Imre a Fidesz-frakció szóvivője.

Az Európai Bizottság (EB) e heti, hivatalos programnaptárából kiderült, hogy Soros György egy magas beosztású, brüsszeli politikussal tárgyal szerdán. Pierre Moscovici, gazdasági és pénzügyekért felelős európai uniós biztos korábban azt nyilatkozta, hogy a bevándorlási válság erősítheti az európai gazdaságot. Ahogy az ilyen esetekben lenni szokott, a találkozó tényén kívül semmiről nem értesülhet a közvélemény. Egyvalami viszont biztosnak látszik: a mai napon sor kerül az amerikai spekuláns huszonegyedik hivatalos, brüsszeli vezetőkkel való találkozójára. Soros gőzerőre kapcsolt a májusi európai parlamenti választás előtt, ennek Magyarországon is láthatóak a jelei – tette hozzá.

Alig pár napja érkezett a hír, miszerint Soros György húsz alkalommal találkozott az Európai Unió vezetőivel a jelenlegi uniós ciklusban, már is itt van a következő hivatalos, uniós vezetővel való találkozója a bevándorláspárti spekulánsnak – mondta Puskás Imre. Az Európai Bizottság (EB) e heti, hivatalos programnaptárában ugyanis az olvasható, hogy 

január 23-án Davosban találkozik az amerikai milliárdos Pierre Moscovici, gazdasági és pénzügyekért felelős európai uniós biztossal.

Ennél több információ nem található az oldalon, így egyelőre nem lehet tudni, miről egyeztetnek a felek. Soros ezúttal is a Nyílt Társadalom Alapítványok alapítójaként van feltüntetve, a tájékoztatóban nem lehet arról olvasni, hogy több ország gazdaságát bedöntötte pénzügyi manővereivel, jogerősen börtönbüntetés letöltésére ítélték, valamint előszeretettel igyekszik befolyásolni a különböző uniós tagállamok politikáját. Az Európai Bizottság menetrendjéből az sem derül ki, hogy az amerikai üzletember milyen alapon tárgyal ismét egy európai vezetővel – feltehetően Európa jövőjéről és a magyar nép pénzügyi megvonásáról és a migránsok betelepítéséről – zárta sorait Puskás Imre.

olkt.hu/MTI