Fidesz- ellenzék 5-0

Elvérzett az ellenzék Orbán és a Fidesz nyomása alatt.

Bár papíron léteznek még, de a valóságban már csak az árnyékuk maradt.

Az Jobbikban belső harc dúl a választások és Vona távozása óta. A radikális és a középre húzó néppártosodók között megy a csata, aminek a következménye valószínű a pártszakadás lesz. Ami persze a fidesznek kedvez.

Az Mszp -ben hasonló a helyzet. Nem tálalják önmagukat, nincs egy olyan ember aki összetudná fogni a pártot, és egyre csak szaporodnak az önjelölt pártvezetésre jelentkezők száma. Az Mszp széthullása így szinte elkerülhetetlen.

Az LMP nem kétséges, hogy kinek az érdekeit képviseli. Bár párton belül vannak akik nem tetszésüket fejezik ki a fideszhez való kötődésüket, mert ugye ez nem kétséges, ezeket a tagokat szinte elnémítják, és az újdonsült ifjonc milliárdos csemete próbálja átvenni a hatalmat a párton belül kinek az édesanyja az egyik leghűbb fideszes támogató!

Az Együtt már nincs együtt! Be sem jutottak a parlamentbe, így nem maradt más választásuk, önmaguk feloszlatására.

Egyedüliként a DK az a párt amelyikben működik még az egység. Bár sikerként értékelik a parlamentbe jutásukat és hogy frakciót alakíthatnak, de nincs az az ellenzéki párt aki szövetségre lépne velük. Így egyedüli egységes ellenzéki pártként teljesen esélytelen a fidesz ellen.

Joggal jelenthetjük ki, hogy a Fidesz mind az öt ellenzéki pártot maga alá gyűrte és így a kétharmados parlamenti többsége birtokában azt csinál az országgal amit csak akar. Nincs se égen se földön Magyarországon olyan erő ami ezt megakadályozhatná!

Fidesz- ellenzék 5-0!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán sumákban találkozott a Roszatom vezetőivel – a magyar vezetőség máris csúsztat!

O.L.K.T.

Döntött az MSZP

O.L.K.T.

Már Rogán Cecília is kupálódik!

O.L.K.T.