Fidesz: azért pusztul az. egészségügy, mert Gyurcsány

Hitetlen, de az egészségügy azért romlik folyamatosan mert Gyurcsányék hagyták lepusztulni, állítják a fideszesek.
Az mondjuk nem zavarja őket, hogy Gyurcsány 3 évig volt miniszterelnök és Orbánéknak már lassan tíz éve volt hogy rendbe hozzák, de nekik fontosabbak voltak a stadionok és az oligarchák felhizlalása.
Itt egy tegnapi közlemény a Fidesz részéről.
“Gyurcsányék újra válságba sodornák az egészségügyet és az országot is. A Gyurcsány-korszak bűne, hogy hagyták leépülni a betegellátást, folyamatosan csak elvettek az egészségügytől, ráadásul még fizetőssé is akarták tenni az ellátást.

Bezárták az egészségügyi szakképző iskolákat, kiszámíthatatlanná tették az egészségügyi életpályát, hihetetlenül alacsony bérekért dolgoztatták a dolgozókat, utcára tettek több ezer ápolót és háziorvos nélkül hagytak több száz települést.

Gyurcsányék ott folytatnák ahol abbahagyták, ugyanis az elmúlt években sem támogatták azokat a költségvetési többletforrásokat, amelyeket a kormány az egészségügyre és az ápolói béremelésre adott. Ugyanígy nem támogatták a jövő évi költségvetést sem, ami szintén több pénzt biztosít egészségügyi célokra.

A Fidesz-KDNP kormány 2010 óta pótolja az egészségügytől korábban elvett pénzeket, országszerte zajlanak a kórházfejlesztések és átfogó béremelési program indult.”
Döbbenet, ennyit tudunk hozzáfűzni!

 

Kapcsolódó cikkek

MSZP: Tóth Bertalan élő adásban van!

Rubóczki Tamás

Eljött az idő: A kistelepülési iskoláknak és óvodáknak is fel kell készülniük a terror elleni védekezésre!

Rubóczki Tamás

Lendvai Ildikó: A plafonok nem mindig céloznak pontosan!

Rubóczki Tamás

Hozzászólok