Fidesz: A Parlamentnél és Budapest utcáin randalírozó csőcselék mind Gyurcsány, Soros, Vona csőcseléke!

0

Ezt a Fidesz szóvivője mondta el a sajtótájékoztatóján ma este.

Puskás Imre elmondta, hogy a Gyurcsány Ferenc, Vona Gábor féle csőcselék teszi romhalmazzá Budapest utcáit, a Kossuth tér és a Parlament környékét.

A bevándorláspárti Brüsszel és Soros György pedig ezt pénzügyileg is támogatja.

Külön megemlítette, hogy “egy Jakab Péter (Jobbik) nevű agyalágyult” a miniszterelnök székébe ülve nyomkodta a szavazógépét. Ez probléma, arra még nem volt példa a parlament történetében, hogy valaki, más ellentétes véleményű helyett szavazzon – mondta Puskás Imre.

Megjegyezte: arra volt példa, hogy valaki a vele egy frakcióban ülő gombját megnyomta, de annak lemondás lett az eredménye.

Jakab Péter a mozgalomban bizonyosan kap piros pontokat a produkciójáért, de mindez józan ésszel felfogható határon túlment – közölte.

Kitért Tordai Bence (Párbeszéd) viselkedésére is, aki mint mondta, a kormányfőt sértegette. Nehéz évek állnak mögötte, valószínű szereplési akarnokság lehet benne – jegyezte meg.

Puskás Imre Kocsis Máté fideszes frakcióvezető szavainak összegzése szerint inkább hasonlít az ellenzék “egy állatkertre, hordára”, mint egy komoly, felelős politikai közösségre.

– zárta sorait a szóvivő.

 

olkt.hu/MTI