Fidesz: A Parlament előtt Soros-zsoldosok csinálják a zavargásokat!

Azok a szocialisták tiltakoznak a munka törvénykönyvének most tervezett módosítása ellen, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé a Gyurcsány-Bajnai kormányzás alatt.

Jelentette ki a nagyobbik kormánypárt szóvivője.

Halász János szerint a Kossuth téren a Soros György által finanszírozott zsoldosok csinálják a balhékat keltik a feszültséget és támadják meg a helyszínt biztosító rendőröket akiket az akkori főnökeik nyomorba taszítottak.

A szocialisták kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget, magas adókkal és megszorításokkal tönkretették a dolgozókat és a családokat – mondta a kormánypárti politikus.

Kiemelte: a Fidesz-KDNP mindig is a munkahelyteremtést tartotta fő céljának, 2010 óta már több mint 700 ezer új munkahely jött létre, a cél pedig továbbra is egymillió új munkahely. A munkanélküliséget harmadára csökkentették, a reálbérek pedig évek óta dinamikusan nőnek – hangsúlyozta.

Halász János közölte: a munka törvénykönyvének most tervezett módosítása is azt szolgálja, hogy aki többet akar dolgozni, és így többet akar keresni, az elől lebontsák a bürokratikus akadályokat. Ezért javasolják bevezetni kollektív szerződés esetén az önként vállalt túlmunkát – mondta.

A fideszes képviselő szerint a szakszervezetek és a dolgozók jogai is változatlanok maradnak, sőt még erősödnek is, mert a túlmunka kizárólag az írásbeli hozzájárulásukkal lehetséges.

Így a szóvivő elmondása szerint a kormány nem érti minek ez a hacacáré a Parlament előtt – zárta sorait a szóvivő.

 

 

olkt.hu/MTI

 

Kapcsolódó cikkek

Mindenkitől mindent! (Szabadlábon őrjöng a világ legfőbb uzsorása!)

O.L.K.T.

A fideszes szennymédia a Lokál, totál hülyét csinál magából!

O.L.K.T.

Egy kis önreklám: OLKT! :)

O.L.K.T.