Fidesz: “A külföldön dolgozó magyarok csak buliznak és füves sütin élnek!”

A külföldön dolgozó fiatalok nagy része csak bulinak tekinti az egészet, füves sütin élnek – írta egy fideszes képviselő a Facebookon, és ezzel még nincs vége a történetnek.

Szatmári Anikó, a Pócs János fideszes képviselő féle jászberényi fideszes önkormányzati képviselő kommentelte a Facebookon a bevezetőben olvasható csodálatos mondatot.

Tartunk tőle, hogy ezzel a véleménnyel a képviselőasszony nem marad egyedül pártjában, ahogy a komment záró mondatával sem:

„Magyarországon a külföldi viszonyokhoz képest fenékig tejföl van, csak ezt önök fiatalok nem látják.”

Nos, meglehet, mert a „fenékigtejföl” viszonyok közül csak egyetlen feneket láttunk, Borkai Zsoltét, mert neki aztán tényleg fenékig tejföl volt, igaz, külföldön és nem idehaza.

Viszont, ha a kijelentésével több százezer külföldön dolgozó honfitársunkat megsértő Szatmári Anikó szemével nézzük a világot, az is érthetővé válik, hogy miért van Jászberényben több mint háromezer ukrán vendégmunkás. Nekik ugyanis lehet, hogy tényleg fenékig tejföl Magyarország.

Kapcsolódó cikkek

Semmi kétség, Orbán maradt a Főnök!

H Miklós

Illegitim a rabszolgatörvény parlamenti eljárása …VIDEÓ

O.L.K.T.

Finnország vizsgálná a magyar jogállamiságot!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!