Feszültség a Fideszben

A Népszava írta meg azt, ahogy a szimpatizánsaik, úgy a kormánypárt több vezető politikusa sem nézi jó szemmel a párt kisodródását az Európai Néppártból.

Bár Orbán Viktor mintha ki szeretné provokálni a szakítást és egyre nyíltabban szimpatizál a Matteo Salvini által létrehozni kívánt új nacionalista frakció ötletével, a jelek szerint ebben korántsem egységes mögötte a Fidesz.
Úgy tudjuk, egy zárt körben diplomaták előtt nemrég egy magas rangú fideszes is beszélt arról, aki egyáltalán nem titkolta, hogy aggasztják a párt jövőjével kapcsolatos tendenciák, a kisodródás az EPP-ből.
Miközben Orbán a felszínen egyre jobban összeveszik a Néppárt vezetőivel, a párt több politikusa még mindig próbálja menteni a helyzetet. Úgy tudjuk, Trócsányi László már találkozott és még fog is Michel Barnier EPP-alelnökkel.

Bővebben Népszava

Kapcsolódó cikkek

Pofátlanság: Bayer Zsolt ötforintosokban fogja kifizetni a Hadházynak megítélt 300 ezer forintot, de bocsánatot nem fog kérni!

Rubóczki Tamás

Válsághelyzet a Honvédkórházban – Most a koraszülött osztályának vezetője távozik!

Rubóczki Tamás

olkt.hu: A mai nap legfontosabb hírei röviden

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!