Feró: Szerintem legyen a nyugdíjkorhatár 80 év, a sok lusta..

0

Nagy Feró újabb kirohanása sokakat kiakasztott, és rendkívül elítélik, amit Feró csinál. Régen egy szimpatikus ember volt, most meg Orbán jobbkezeként tündököl, azóta amióta Feró a nemzet csótánya lett szó szerint nagyon sok pénz folyt be a cégébe, főleg állami megrendelésekből.

Szerintem legyen a nyugdíjkorhatár 80 év, a sok lusta nyugdíjas csak egésznap henyél, bőven jó erőben vannak, még tudnának dolgozni, de csak egésznap pihennek, és dúskálnak a pénzben, mert ha egy kormány jól eltartotja a nyugdíjasaiat, akkor az az Orbán kormány! Bárkivel vitába merek szállni, hogy jelenleg ma Magyarországon a magánvagyon 70%-a ott lapul a nagymamáknál, és nagypapáknál a párna cihába. Elrejtik a rengeteg millióikat, és dőzsölnek, csemegézik a drága mogyorót, csokikat, és több százezer forintokért vesznek a házalóktól birka takarót. Kérdem én miből, ha nem abból, amit Orbánunk ad nekik? Ne siránkozzanak már, örüljenek annak, hogy milliomosok, és nincs anyagi gondjuk! “

Forrás és az eredeti cikk:https://hirturi.blogspot.com/2019/08/fero-szerintem-legyen-nyugdijkorhatar.html

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!