Félni és félni hagyni, avagy a GYANÚ ÁRNYÉKÁBAN!

Ma a Rákóczi út és a Puskin utca sarkán lévő postán be akartam fizetni a Filozófiai Társaság éves tagdíját, 4000 forintot. Persze sor áll, de én legalább rövid leszek –sárga csekk és kp. előkészítve.

Amióta ez az éberség életbe lépett a soros-bérenc ngo-k kapcsán még nem fizettem csekkel, mindent az OTP számlámról utalok. A hölgy gyanakodva nézi a címet, majd kéri a személyazonosságimat, Adom. Minden adatot gondosan lemásol, majd elkéri a lakcímkártyámat is. A növekvő sorban mögöttem állók egyre gyanúsabbnak találnak: ők tucatnyi csekkel is hamarabb végeznek. A lakcímkártyámat sokáig nézi az ablak mögött, majd odahívja a kolléganőjét. Mivel az egyetemi címre kaptam a csekket, automatikusan az intézet címét írtam be feladóként: felettébb gyanús, még egy filozófia! Ujjlenyomatot nem vettek, de megakadályoztak egy négyezer forintos pénzmosást vagy lelepleztek egy terrorista-támogató átutalást.

Mária Ludassy/facebook

Kapcsolódó cikkek

⛔️KÉRLEK OLVASD EL⛔️ 13-mas cikk!!! Fontos VIDEÓ!!!

O.L.K.T.

Mick Schumacher, a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia a F1-et célozta meg.

O.L.K.T.

Az Exim bank elnökének rejtélyes halála…Ne hazudjon tovább a kormány az államadósságról!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!