Felmondásra buzdítják az önkormányzati dolgozókat a vesztes fideszesek

Sorra távoznak az alkalmazottak több, az októberi választást követően ellenzéki vezetésűvé vált önkormányzatnál. A bizalmi pozíciókban normális a személycsere, ám a hírek szerint „mezei” hivatalnokokat is erre beszélnek rá egyes vesztesek.

Jól példázza a vesztes Fidesz módszereit, amelyekkel akadályozzák az ellenzéki polgármestereket abban, hogy érdemi munkába kezdjenek.

Jóravaló fideszes politikusok jelenleg mindent megtesznek azért, hogy a polgármesteri hivatal bedőljön. Egyenként felkeresik az önkormányzati dolgozókat, és arra presszionálják őket, hogy egyszerre álljanak fel. Az újpesti példát akarják megvalósítani, ahol már az átadás-átvétel előtt felmondott a dolgozók többsége” – nyilatkozta a napokban Mirkóczki Ádám, Eger jobbikos polgármestere.

Magyar Narancs

Kapcsolódó cikkek

Félnek a fideszesek a kérdésektől

O.L.K.T.

A KILAKOLTATÁSI ASSZISZTENSEK!

Rubóczki Tamás

Romániaban is van már egy magyar földesúr, Mészáros Lőrincnek hívják

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!