Feljelentették az Orbán-rendszer létrehozóit a Simicska-interjú hatására!

Az Együtt politikusa, Berkecz Balázs feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen a Legfőbb Ügyészségen a Simicska-interjú után.

Szombaton tette meg a feljelentését az orbáni rendszer létrehozói ellen, egy a múlt héten megjelent Simicska Lajos-interjú miatt. „Az RTL Klub által készített riportban arra történt utalás, hogy bizonyos személyek 1990 és 2015 közötti tartamban megállapodást kötöttek, hogy szervezetten állam elleni, korrupciós és vagyon elleni bűncselekményeket (maffiaállam létrehozása) követnek el. Az interjúból az is megállapítható, hogy a megállapodásban részt vevők közül egy személy később önként elállt a bűncselekmény illetve bűncselekmények elkövetésétől” – áll a feljelentésben.

„A nyilvánosságra került súlyos bűncselekmények gyanújára tekintettel, feljelentést teszek ismeretlen tettesek ellen bűnszövetségben vagy bűnszervezet tagjaként elkövetett állam elleni, korrupciós illetve vagyon elleni bűncselekmények miatt és azt kérem a nyomozó hatóságtól, hogy nyomozást rendeljék el és folytassák le. A Legfőbb Ügyészségnél indítványozom azt is, hogy az ügyben nyilatkozó Simicska Lajost és a nyilatkozatban megjelölt Orbán Viktor hallgassák meg az eljárás során”

– fűzte hozzá a politikus.

 

Az eredeti cikk itt található.: http://www.atv.hu/belfold/20171202-feljelentettek-az-orban-rendszer-letrehozoit

 

(ATV)

Kapcsolódó cikkek

Ujhelyi István szétszedte a fideszes brancsot!

Rubóczki Tamás

ÉLŐ: Kilakoltatás

O.L.K.T.

Hatalmas tüntetésekkel, sztrájkkal és útlezárásokkal indul a 2019-es év -itt vannak a dátumok!

Rubóczki Tamás