Feljelentették a Fideszt

Közérdekű üzem működésének megzavarása miatt feljelentették a Fideszt amiért közterületen levő villanyoszlopokra engedély nélkül választási plakátokat helyeztek ki.

Az Mszp kérdést intézett az Elmü-nek, hogy hozzájárulnak e ahhoz, hogy az ellenzéki párt is így cselekedjen. A válasz itt olvasható : “az erősáramú, folyamatos feszültség alatt álló kombinált erőátviteli/közvilágítási oszlopokon mindenféle nem szakszerű beavatkozást rendkívül veszélyesnek és az üzemvitelünket károsan befolyásoló tevékenységnek tartunk.

Ennek megfelelően továbbra is csak az ESMA Zrt. által kidolgozott, a hatályos műszaki sztenderdeknek megfelelő, szakszerűen kivitelezett módon tudjuk elfogadni, akár hirdetések, akár reklámok, akár bármiféle ezen kategóriába nem eső plakátok elhelyezését. Egyéb szerelési módokhoz hozzájárulást ezért senkinek nem tudunk adni.”

A párt ebből úgy gondolja, hogy mivel engedélyt az Elmü nem ad ki, így a Fidesz törvénytelenségét követett el, amiért a kormányzó pártot feljelentik.

Kapcsolódó cikkek

Csak a fideszes szennymédia rémisztget migránskaravánnal, holott a görög kormány szerint semmi probléma nincs!

Rubóczki Tamás

Trump-Orbán …ez csúcs :D

O.L.K.T.

Viktorka nem magyar…

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!