Felhívás az OLKT weblapot facebook-on olvasók, látogatók számára!

0

Kedves olvasóink, látogatóink, követőink!

Keressük az olyan facebook-os oldal, vagy csoport adminját, tulajdonosát aki már nem igazán üzemelteti az oldalt, illetve csoportot és szívesen átadná, vagy akár eladná.

Sajnos sok olyan ellenzéki oldal és csoport található a facebook-on amit manapság a tulajdonosa nem üzemeltet már idő, vagy érdekeltség, érdektelenség, más elfoglaltság, stb miatt. Vagy esetleg admintársat keres a további aktív üzemeltetéshez, de nem talál.

Az OLKT weblap és facebookos oldal szerkesztője szívesen megvásárolná az “elhanyagolt” oldalakat, csoportokat, hogy ismét online , aktív életet élhessenek.

Ha van valakinek ilyen oldala és méltónak találja az OLKT-t ahhoz, hogy társuljon, netán át, vagy el adná, kérem jelentkezzen e-mailben!

A cím: tektan1@gmail.com

A továbbiakat ott tudnánk egyeztetni.

Köszönjük az érdeklődést és a türelmet!

OLKT: Gál György

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!