Felcsút orrba-szájba!

Remekül kezdte az új bajnoki szezont a Puskás Akadémia, idegenben verték az Újpestet 3-1-re. Íme a felcsúti tábor:

Ez pedig a felcsútiak egyre bővülő, a tábornál is sűrűbb szponzorfala (Boldog István figyelmébe, a Coca-Cola is ott van)

Sok Mészáros-érdekeltség, jó néhány cég a Mészáros holdudvarból, különösen építőipari vállalkozások, amik vagy Mészárosékkal közösen vagy akár önállóan is nyernek közbeszerzéseket. Orbán Viktor apjának cége is támogató. De – nemcsak Boldog István, hanem a többi fideszes képviselő figyelmébe – ott van név szerint Simicskó István fideszes képviselő is.

Ennyi cég el sem férne a játékosok mezén. De nem is erőltetik, a minden NBI-es csapatnál kötelező szerencsejáték és OTP-s hirdetés mellett csak a Mészáros és Mészáros, a Duna Aszfalt és a Penny Market látható a mezeken. A cégek többsége megelégszik azzal, ha a felcsútiak honlapján, egy menüpont alatt eldugva megjelennek a többiekkel együtt, csendes szponzorként.

Van azért egy kiemelt kategória, a honlap alján, akiknek külön köszöntet is mond a Puskás Akadémia, ez tényleg olyan, mintha a Közbeszerzési Értesítőt lapozgatná az ember, találomra felcsapva. De Simicskó István ide már nem fért fel.

Kapcsolódó cikkek

Hazudnak rendületlenül: Czibere Károly szerint több mint 1 millió fővel csökkent a mélyszegénységben élők száma Magyarországon!

Rubóczki Tamás

Sermer Ádám: Tarlós hazudott a hulladékszállításról!

Rubóczki Tamás

Hadházy Ákos: A mai pedagógustüntetés után a Fidesz ezt a közleményt volt képes kiadni:

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!