Fejlődik Balatonfüred! De merre?

Ennyire kell még kikötő Fürednek?

Egy újabb pofon a Füredi kempingnek. Miután a Fideszes városvezetés Bóka István polgármesterrel mell veregetve megszerezte a kempinget mielőtt más rossz gonosz befektető szétcincálta volna, mondván a városhoz tartozik, nem tehetik tönkre.

Első lépése volt egy darabot lakóparknak kikanyarítani belőle. Persze azt mondták nem adták el a területet csak bérbe adták 90 évre. Ez a terület már soha nem fog a kempinghez tartozni. Most szép csöndben lecsípnek még egy darabot a kikötő bővítésre nem mintha Füreden nem lenne elég kikötő 10-11 üzemelő, nagyobb településeken maximum 2-3. Ezzel megint csökken a kemping területe elvesznek egy részt a strandból és a területből valamint kiirtják az ott lévő nádast amit nekik lehet. Ezzel még nincs vége még jön egy szálloda is szintén a kemping területéből. Előbb utóbb eltűnik a kemping és az összes partszakasz ahol még talán hozzá jutunk a Balatonhoz fürödhetünk strandolhatunk. Hát ennyire szívügye a város vezetőinek a kemping! A szállodára Ők már meg is kapták a pénzt pár napra rá miután bejelentették a Balatoni régió 300 milliárdos támogatását.

Phol Norbert

 

Kapcsolódó cikkek

Gréczy Zsolt: Megszerezték a privát képeimet

O.L.K.T.

Üzenet a Bayer Zsolt nevű véglénynek: Az a proli vagyok aki pofán fog verni.

O.L.K.T.

Az Európai Unió korrupcióellenes főügyésze már Brüsszelben van!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!