Farkas Flórián reagált az OLAF-jelentésre!

Ezt mondta Farkas Flórián, amikor az OLAF-vizsgálatról kérdeztük:

“Köszönöm szépen!”

– ezt ismételte meg Farkas Flórián többször is, amikor a most nyilvánosságra került OLAF-vizsgálatról és az 1,6 milliárdról kérdeztük, és bement a parlamenti ülésterembe.

Nem válaszolt érdemben Farkas Flórián, amikor a parlamenti folyosón arról kérdeztük, hogy az EU Csalás Elleni Hivatala ( OLAF ) büntetőeljárást javasolt egy korábbi jelentésében a hozzá köthető, Híd a munka világába program miatt.

“Köszönöm szépen!”

– reagált Farkas Flórián, aki korábban az Országos Roma Önkormányzat elnökeként kötődött a projekthez.

Arra, hogy lesz-e most valamilyen következménye a napvilágot látott, a 24.hu által közölt jelentésnek, a képviselő ugyancsak megköszönte a kérdésünket, de nem adott választ, bement a parlamenti ülésterembe.

Az OLAF jelentése szerint a szociális szövetkezetekre adott 1,6 milliárd forintos uniós támogatást elherdálták, például egy gellérthegyi luxusvillára. A jelentésből az is kiderült: az OLAF korábban beidézte Farkas Flóriánt, az Országos Roma Önkormányzat volt vezetőjét, aki ennek nem tett eleget, később is csak utasításra jelent meg az OLAF irodájában.

Kapcsolódó cikkek

Lendvai Ildikó kemény írása

O.L.K.T.

Gőgös Zoltán: Na ide figyelj te bukott miniszterelnök!

Rubóczki Tamás

Kétharmad öcsém! KÉTHARMAD!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!