Farkas Flórián megy a levesbe gyökérnek.

Farkas Flóriánt, a Fidesz parlamenti képviselője távozott a saját maga által létrehozott egyesület, a Roma Integrációért Országos Szövetséget éléről – tudta meg a 24.hu. A RIOSZ-t 2017 elején alapította Farkas Flórián azzal a céllal, hogy az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) botrányai (például az 1,6 milliárd forint kárt okozó Híd a munka világába program) után ez a szervezet szerezze meg a romák felzárkóztatásra szánt forrásokat, írja az Index.

A szervezet vezetését idén nyáron Babai János vette át, aki szintén a bedőlt felzárkóztatási programban létrehozott, mára végelszámolás alá került szövetkezet vezető tisztségviselője volt.

Farkas Flóriánt egyébként Orbán Viktor az áprilisi országgyűlési választások után azonnal felmentette a romaügyekért felelős miniszterelnöki biztosi tisztségéből.

Ahogy még Lázár János fogalmazott Farkasnak 2015-ben, hogy „aki ilyen hibát követ el, annak a karrierje megy a lecsóba”.

A 24.hu cikke szerint fontos tényezője lehet Farkas Flórián politikai meggyengülésének az is, hogy helyzete egyre tarthatatlanabbá válik, ugyanis az 1,6 milliárd forint kárt okozó, eredetileg európai uniós forrásból indult Híd a munka világába program szerződéseinek többségét ő írta alá.

 

Forrás: 24.hu

 

Kapcsolódó cikkek

Pálffy Ilona: A határon túliak közül szinte mindenki a Fideszre szavazott – választási csalás abszolút nem történt

O.L.K.T.

Feljelentették a Matolcsy-fiúkat, akik gyanúsan a legjobb pillanatban váltottak bankot

O.L.K.T.

Tojásos lecsó

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!