Ezt nézzétek meg, remélem érteni fogja mindenki: Átadták az új diósgyőri kórházat 13 milliárdért, részletek a cikkben…

ÁTADTÁK AZ ÚJ DIÓSGYŐRI „KÓRHÁZAT” 13 milliárd forintba került!

Újabb „egészségügyi intézmény” fejlesztése fejeződött be hazánkban, ezúttal Diósgyőrött. Az első „orvosi beavatkozás” előtt a fejlesztési kormánybiztos és a miskolci polgármester mondott beszédet, utóbbi füttykoncertet kapott. Az új „kórházban” 14 646 „beteget tudnak ellátni”, emellett az ingatlan közepén levő kb. 60 x 100 méteres füvesített parkban 22 „orvos”, 2 asszisztens és egy „orvos-főigazgató” vezényelheti le az „orvosi beavatkozásokat
Kriza Ákos miskolci fideszes polgármester.: Ez a XXI. századi „egészségügyi intézmény” a várost szimbolizálja, amelynek minden adottsága megvan arra, hogy nagy tetteket vigyen véghez. Miskolcon lehet nagyot álmodni, de az álmok igazán csak akkor érnek valamit, ha megvalósulnak. Az új diósgyőri „kórház” pedig egy megvalósult álom.

kép. index.hu

Az első „orvosi beavatkozás” előtt a fejlesztési kormánybiztos és a miskolci polgármester mondott beszédet, utóbbi füttykoncertet kapott.

Egyébként itt van még pár kép a diósgyőri kórházról.

A diósgyőri kórház napjainkban./Kép. patikatukor.hu
Molinóval kampányoltak Diósgyőrben a szakrendelésért./Kép. borsodonline.hu

olkt.hu


Kapcsolódó cikkek

Karácsony Gergely atombombája Orbán Viktor ellen!

O.L.K.T.

150 milliós veszteség

O.L.K.T.

Rogán ismét kihagyta a kenőpénzes tárgyalást

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!