Ezt nézd meg! Majdnem teltház Felcsúton!

0

Ezt nézd meg! Majdnem teltház Felcsúton! Röhej!

Mondhatni nem kíséri túl nagy érdeklődés a tao-milliárdokkal vastagon kitömött, amúgy nyeretlenül az NB I tökutolsó helyén álló Felcsút (bocsánat: Puskás Akadémia) meccseit. Otthon is alig lézengenek a nézők az Orbán Viktor hétvégi háza mellett felhúzott stadionban, az idegenbeli meccsekre pedig senki nem kíséri el a csapatot. Illetve de, Paksra is elment egy darab szurkoló, akire két biztonsági őr vigyázott a vendégszektorban.

Na ennek vége, a Mezőkövesd elleni szombati vereséget már nem üresen ásítozó lelátók előtt szenvedte el az aranylábú tizenegy. A Felcsút, Zs-közép nevű Facebook-csoport tett róla, hogy megteljen a vendégeknek fenntartott szektor.

Mivel azonban szinte lehetetlen közönséget toborozni a Felcsút meccseire,  kénytelenek voltak kartonból kivágott, 2Rule-mezbe öltöztetett szurkolókat felvonultatni. De legalább egy szinten volt a csapat és a tábor.

Fotó: Facebook/Felcsút, Zs-közép3

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!