Ezt nézd meg! Majdnem teltház Felcsúton!

Ezt nézd meg! Majdnem teltház Felcsúton! Röhej!

Mondhatni nem kíséri túl nagy érdeklődés a tao-milliárdokkal vastagon kitömött, amúgy nyeretlenül az NB I tökutolsó helyén álló Felcsút (bocsánat: Puskás Akadémia) meccseit. Otthon is alig lézengenek a nézők az Orbán Viktor hétvégi háza mellett felhúzott stadionban, az idegenbeli meccsekre pedig senki nem kíséri el a csapatot. Illetve de, Paksra is elment egy darab szurkoló, akire két biztonsági őr vigyázott a vendégszektorban.

Na ennek vége, a Mezőkövesd elleni szombati vereséget már nem üresen ásítozó lelátók előtt szenvedte el az aranylábú tizenegy. A Felcsút, Zs-közép nevű Facebook-csoport tett róla, hogy megteljen a vendégeknek fenntartott szektor.

Mivel azonban szinte lehetetlen közönséget toborozni a Felcsút meccseire,  kénytelenek voltak kartonból kivágott, 2Rule-mezbe öltöztetett szurkolókat felvonultatni. De legalább egy szinten volt a csapat és a tábor.

Fotó: Facebook/Felcsút, Zs-közép3

Kapcsolódó cikkek

TASZ: Egy budapesti kórházban egymás előtt vetköznek a férfi és nő betegek, de még a pelenkát is egymás előtt kell felhúzniuk!

Rubóczki Tamás

Ellenzéki politikusok is felszólalnak ma a Kossuth téren

Rubóczki Tamás

Mesterséges szigetet Felcsútra!

H Miklós