Ezért vagyunk jóban az oroszokkal!

Némaságba burkolózik Orbán Viktor és Pintér Sándor, pedig az embereknek joguk van tudni a jelenlegi miniszterelnök és belügyminiszter esetleges bűnös múltjáról. A bombagyáros, Dietmar Clodo egy tavalyi írásbeli vallomásban azt állította, hogy budapesti lakásán 1993 és 1996 között havonta tízezer német márkát adott át Pintér Sándor akkori rendőrfőkapitánynak, hogy az orosz maffia magyarországi illegális tevékenysége felett szemet hunyjanak a magyar hatóságok.

Clodo vallomása szerint az 1994-es választás előtt az orosz maffia képviselője egymillió márkát tartalmazó táskát adott át Orbán Viktornak. Orosz hírforrások szerint ezekről videófelvételek készülhettek, amelyek az orosz kormány és titkosszolgálatok birtokába kerülhettek, így azokat ma akár Putyin orosz elnök is ismerheti.

A DK szerint az embereknek joga van tudni, találkozott-e Pintér Sándor és Orbán Viktor az orosz maffia tagjaival? Vettek-e át tőlük bármilyen pénzt? Van-e tudomása Orbánnak és Pintérnek arról, hogy Putyin láthatott ilyen videófelvételeket? Van-e tudomásuk arról, hogy más vett-e át pénzt az orosz maffiától? Történt-e az első Orbán–kormány idején olyan rendőri, nyomozati intézkedés, amely leállított valamilyen vizsgálatot az orosz maffia magyarországi tevékenységével kapcsolatban?

Van-e összefüggés a Magyarországra nézve káros paksi szerződés megkötése és az esetleges videófelvétel megléte között?

forrás.: Varju László országgyűlési képviselő, DK

Kapcsolódó cikkek

Levél Orbán Viktornak és Orbán V. szüleinek

O.L.K.T.

Orbán kapni fog egy pofont Putyintól!

O.L.K.T.

Gyermekorvosok helyett-álomtitkárok, avagy “mocorgások” az egészségügyben:

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!