Ezekre szavakra figyelj! Orbán-Rogán ezeket figyeli.

Ezekre a szavakra figyelj! Orbán-Rogán ezeket figyeli!

Köztudomássá vált, hogy a Fidesz mocskos aljas diktatórikus módszerrel lehallgat és megfigyel szinte mindenkit. Különös figyelmet fordítanak a közösségi csatornákra, mert ott jószerivel korlátlanul lehet szidni még őket. Ezt viszont kihasználják és adatokat gyűjtenek a számukra nemkívánatos személyekről. Kulcsszavak alapján ellenőrzik a netet.

Ezek a kulcsszavak a következők lehetnek :  Orbán, Viktor, Ráhel, Tiborcz, Mészáros, Garancsi, Felcsút, Akadémia, Lopás, Sikkasztás, Rablás, Uniós pénzek, Simicska, Geci, Diktátor, Migráns párti, Soros, Soros bérenc, szarospelenka, dögöljön meg, utálom, mocskos gazember, magánrepülő, TAO  támogatás, Brüsszel, kerítés, határzár, tüntetés, stb..

Úgy gondoljuk, hogy bár végeláthatatlan lehet a felsorolás, de mi ezekre a szavakra szeretnénk felhívni a figyelmet, a minél kevesebb használatukra

 

Kapcsolódó cikkek

Elherdált a kormány csak úgy 50 milliárdot Semjén Zsolt vadászszenvedélyére!

Rubóczki Tamás

SZEKSZÁRDON A KORRUPCIÓ MIATT MÁR ÖSSZEOMLOTT A SZEMÉTSZÁLLÍTÁS!

Rubóczki Tamás

Tizenöt szobás rózsadombi irodaházba költöznek az Orbán-kormány propagandáját tervező cégek

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!