Ezeket megsütötte a nap az tuti

Kezdődött azzal, hogy Kocsis Máté a volt ‘nyóckeres’ polgármester fenyegetőzött, majd Bayer Zsóti az ‘ötös számú’ tálalta ki magának az okosat, majd a ‘prosti’ “Pesti Srácok” szorgalmazta ugyanezt.
Na de mit is?

Azt a fantasztikus ötletet, hogy el kell venni az ellenzék bizottsági helyeit a magyar parlamentben – büntetésből azért, mert nem szavazták meg a Fidesz-maffia embereit az Európai Parlamentben.
Valamelyik okos fejéből kipattant ez a szikra, és most elkezdték tolni veszettül mint paraszt a talicskát.
Persze agymosott réteg, benyeli a maszlagot újra, és fennen hangoztatva szidja az ellenzéket amiért b@szták megszavazni a rezsim embereit.
Jó csináljak az biztos, csak sz@rt sem érnek vele az országhatáron kívül, hiszen ezt a harcot Brüsszelben kell megvívniuk ahol a Fidesz -féle propaganda agymosás semmit sem ér.

Kapcsolódó cikkek

Szél Bernadett: Undorító és szánalmas amit a Fidesz művel!

O.L.K.T.

A múmia szerint nincs gyermekéhezés!

O.L.K.T.

Vissza kell vonni a Stop Soros törvény csomagot!

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!