Ezek teljesen elmebetegek – Addig feszítik a húrt, míg úgy [email protected] minket az EU-ból, mint macskát…!

Megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán Budapesten.

A kormányszóvivő a Miniszterelnökség előtt bemutatta azt a kisteherautót, amelyen egy óriásplakát szerepel azzal az angol felirattal, hogy

Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta, de Guy Verhofstadt azt mondja: ‘”nincs bevándorlási válság” (2018.04.07.) Ez ostobaság!

Hangsúlyozta: az elmúlt hetekben látni lehetett, hogy

“a bevándorláspárti liberális erők milyen támadást indítottak az ország ellen”,

ennek az Európai Parlamentben, Verhofstadt megszólalásaiban, az ideküldött politikai üzenetben is megvolt a tanúbizonysága.

Úgy vélte, nem hagyhatják szó nélkül ezeket a támadásokat, hiszen ezeknek egyetlen célja van:

“a liberálisok egyértelműen az európai bevándorlás pártján állnak, Európát bevándorlókontinenssé akarják tenni, Magyarországot pedig bevándorlóországgá”.

Kovács Zoltán szerint a magyar emberek az elmúlt három évben többször – nemzeti konzultációk, népszavazás és legutóbb a parlamenti választások során – is elmondták, hogy nem hagyják, hogy Magyarországból bevándorlóország legyen.

Kijelentette: megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték, és ez az autó is egyértelmű üzenetet küld arról, hogy mit gondolunk a migrációról és a liberálisok bevándorláspolitikájáról.

 

kép. Twitter

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Feljelentések történtek

O.L.K.T.

Volt még felesleges 72 milliárd.

H Miklós

A magyarok lelkét átitatta a gyűlölet.

O.L.K.T.