Ezek mindent megtehetnek és meg is tesznek. No nem a hazáért, hanem a sajátért.

Kocsis Máté mamája a műemlékvédelmi hivatal tudta nélkül lebontotta a műemléki védettségű házat és épített a helyén egy luxusházat. (Amit aztán a frakcióvezető úrnak adott..) Ezért ÉPÍTÉSZETI CITROMDÍJJAL tüntette ki őt 2017-ben az UNESCO világörökségi tanácsadó szervezete, az ICOMOS. Lehet, hogy nem is tudták, kit díjaznak. Azt meg biztos nem tudták, hogy Kocsis mama úgy tudta nyomott áron meg venni a házat, mert előtte a hatóság kényszerítette volna költséges felújításra az öreg tulajdonosokat. Kocsis persze engem perrel fenyegetett, amikor ezt állítottam, de a hvg az ezt bizonyító dokumentumokat is megszerezte.

Ezért ugrál Kocsis annyit a parlamentben- élvezi, hogy nekik mindent szabad. Vagy csak az anyósa titkárnői állását védi (Kubatov mellett), miközben az Országgyűlés nemlétező telintélyéről papol.

Hadházy Ákos

Az UNESCO világörökségi tanácsadó szervezete, az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága is aggódva szemlélte annak a VIII. kerületi családi háznak az átépítését, amelyet Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének – a kerület akkori polgármesterének – édesanyja vett meg 2016-ban, ma pedig a fideszes politikus és családja lakja. A korábbi tulajdonosokat egy önkormányzati felszólítás vitte rá arra, hogy eladják az ingatlant – olyan összegért, amennyiért korábban nem szerették volna. Mihelyst viszont megállapodtak a Kocsis-családdal, megszűnt a presszió.

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor megint a határon túli szavazatokkal akar választást nyerni!

Rubóczki Tamás

Lejárt a mozdonyvezető munkaideje. Otthagyta a vonatot :)

O.L.K.T.

Léket kapott a Simonka-birodalom – Ugyanaz mint a Voldemort-birodalom!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!