Ezek betegek! A Miniszterelnökség államtitkára lekommunistázta az Európai Bizottság elnökét!

Keményen odamondott vasárnapi Facebook-posztjában a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára Európai Bizottság elnökének. Varga Judit szerint

“van annak egy diszkrét bája, hogy az a Jean-Claude Juncker jelenti ki egy mai interjújában, hogy a Fidesz és az Orbán-kormány politikája nem kereszténydemokrata, aki a kommunizmus szellemi atyjának, Karl Marx-nak a szoboravatóján mond méltató beszédet és aki Fidel Castro kommunista diktátort hősnek nevezi.”

Szerinte

“az Európai Bizottság elnökének szavai tökéletesen rávilágítanak arra, hogy a brüsszeli elit teljesen elszakadt a valóságtól és az európai polgároktól.”

Bezzeg Varga államtitkár:

  • a Junckerrel készített interjút szombaton közölte a Die Welt,
  • a német lap cikkét szemlézte az állami hírügynökség, az MTI is.
  • Igaz, kihagyták azt a részt, mikor kijelenti: “Az Európai Néppárt kereszténydemokrata elvekre épül, ezekkel már nem tartom összeegyeztethetőnek a Fidesz politikáját.” Ezért ő kezdeményezte is a magyar kormánypárt kizárását a Néppártból, de javaslatát elutasították.
  • Miután az Azonnali észrevette az elhallgatott interjúrészletet, az MTI vasárnap reggel szemlézte végül azt is. Diszkrét báj. Valóság.

 

Van annak egy diszkrét bája, hogy az a Jean-Claude Juncker jelenti ki egy interjújában, hogy a Fidesz és az…

Posted by Varga Judit on Sunday, 30 December 2018

 

olkt.hu/Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nos, ez nyílt uszítás, aljas bűncselekmény

O.L.K.T.

Baranyi Krisztina: Ferencvárosban felelniük kell a fideszes korrupt vezetőknek!

O.L.K.T.

Korrupció miatt vettek őrizetbe 18 rendőrt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!