Ez van amikor betegek beszélgetnek a te pénzedből!

Bayer Zsoltot nemcsak a migráció, hanem a lecsókészítés rejtelmeibe is beavatta.

A Hír Tv Bayer show című műsorában Németh Szilárd azt mondta, egyértelmű, hogy álcivilek szervezik a migrációt, ami a  titkosszolgálatok szerint újra felerősödhet. Szerinte a magukat civileknek mondó NGO-k valódi célja a provokáció.

Azt ne képzelje senki, hogy ezek az emberek 10-12-15 ezren ezek csak úgy maguktól összeállnak.

Meg kell őket szervezni, ellátni információval, hogy merre érdemes menni, melyik határon kisebb ellenállás – tette hozzá.

Bayer Zsolt kérdésére a honvédelmi államtitkár azt mondta, nem kizárt, hogy a magyar határ felé indulnak meg az illegális bevándorlók, de a szaktárca felkészült erre, érvényes a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet. 

A Fidesz politikusa pártja helyzetéről az Európai Néppártban azt mondta, a pártcsaládban addig van keresnivalójuk, amíg a nemzet érdekeit képviselhetik, hiszen a nemzeti konzultáción a magyarok döntötték el, milyen politikát képviseljünk az EU-ban.

A műsorban azt is elárulta, mi a titka bizonyos magyar ételeknek. Németh Szilárd a pacalpörköltet füstölt nyúljával (borda porcos alsó része), csülökkel, vagy velővel eszi, soha nem főtt krumplival, a marhapörköltet sertészsírral készíti, étolaj nála szóba sem jöhet. A virslit meg sem eszi, a lecsót csak kolbásszal, szalonnával tudja elképzelni.

Kapcsolódó cikkek

Olcsó benzint mindenkinek!

H Miklós

Ezért muszáj jóban lennünk az oroszokkal

O.L.K.T.

Ha már bolondok napja van, akkor ne hagyd ki az utóbbi idők legbolondabb videóit!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!