„Ez nem Csernobil, hanem egy magyar kórház!” – Világszerte felfigyeltek az itthoni egészségügy állapotára

A kórházak állapota rendben van, de az egészségügyben változtatni kell. Első lépés az állami és magántulajdon szétválasztása lesz – ezt mondta Orbán Viktor a hét végi kötcsei találkozón.

Alighanem nem látta mostanában a Kútvölgyi kórházat, amelyen most ámul a világ „Ez nem Csernobil… ez egy jelenleg is működő kórház Magyarországon” – írták ezt a Kútvölgyi klinika egy fotója mellé a külföldi 9GAG.com oldalról világhódító útjára induló mémben. A képen a Kútvölgyi kórház leharcolt épülete látszik: vakolat nélküli falak, korhadt nyílászárók.

A klinikáról készült mém bejárta még Amerikát is: „Ez nem Csernobil, ez egy most is működő kórház Magyarországon”

A tömböt működtető Semmelweis Egyetem 2016-ban nyert 4,5 milliárd forintos támogatást kilenc épület, köztük a Kútvölgyi klinika energetikai fejlesztésére. Ám a munkálatokkal még mindig nem készültek el.

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/magyar-egeszsegugy-allapota-kutvolgyi-korhaz-csernobil/mgqz4wm

Kapcsolódó cikkek

VIGYÁZZ!!! ÁTVERNEK!

O.L.K.T.

Olcsó és praktikus megoldás

O.L.K.T.

Banánköztársaság Vajna Tímeával!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!