Ez már tényleg beteges…Lazán, öltönyben, a Karmelita erkélyéről bombázza Orbán Pest felé a labdát

Egy egész ország focizik abban a videóban (sőt a fókák is) amit a miniszterelnök posztolt ma hajnalban, az esti Puskás Aréna megnyitója alkalmából a “Hajrá, magyarok!” jegyében.

Sötétkék öltönyben, kedvenc sportújságját, a Nemzeti Sportot olvassa épp a Karmelita erkélyén a miniszterelnök, amikor is egy labda száll felé – mellel leveszi, majd lazán Pest felé bombázza Orbán Viktor a labdát…

De nemcsak a miniszterelnök, egy egész ország focizik abban a futball videós kisfilmben, amit Orbán Viktor posztolt ma hajnalban, az esti Puskás Aréna megnyitója alkalmából a “Hajrá, magyarok!” jegyében.

Rúgják a labdát a gyerekek a réten, a takarítónő az iskola folyosóján, Fürjes Balázs a Puskás Aréna építését felügyelő államtitkár és Skardelli György, az aréna tervezője fejjel továbbítja az építőknek, de továbbítják a “bőrt” a fókák is, fociznak a biztonsági őrök, Varga Judittól igazságügyi miniszter az Országház egyes kapujától rúgja át Budára, Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke Puskásnak dobja, és Dzsudzsák is labdába rúg..

A három év alatt 150 milliárdból felépült Puskás Aréna ma esti avatója a Magyarország-Uruguay nyitómérkőzés lesz.

És a kisfilm:

atv.hu

Kapcsolódó cikkek

Újabb botrány: Lehet a Fidesz bújtatja Budapesten a körözött romániai magyar politikust!

Rubóczki Tamás

Szabó Tímea: „Orbán a söpredékkel barátkozik”

Rubóczki Tamás

Rétvári Bence: A szegény családok gazdagodtak az idén a legtöbbet!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!