EZ MÁR FESZEGETI A NÉP ELÁRULÁSÁNAK TÉNYÉT!

Emlékeztetjük a Fideszt a 2. KÉPPEL.

Néhány évvel ezelőtt ezzel kampányolt – láthatjuk/érezhetjük mi lett ebből (is). De mit is várjunk ezek után, a Fidesztől, hogy állandóan kiderül, hogyan is akarta átverni az egyszerű embereket.

Tegnap sajtótájékoztatót tartott a JOBBIK, ahol bemutatták az igazságot, amit a KORMÁNY(fidesz) titkol a magyar emberek elől.

Riportunk Benke Richárdal JOBBIK zalai elnökével:

” Tegnap délután a kormányzat kommunikációjával ellentétes valóságot mutattuk be a Dísz téren, molinókra kihelyezett számszerű adatokkal és tényekkel.

Zala megyébe (Zalaegerszegre és Pacsára) már rengeteg vendégmunkás (migránsmunkás, keleti munkaerő) érkezett, akik alacsonyan tartják a béreket, s emiatt is a fiatalok egy jelentős része nyugat felé veszi az irányt. “

emelte ki Benke Richárd.

RÉSZLETESEBBEN:
Az Orbán-kormány elég hosszú ideje vívja szabadságharcát Brüsszel ellen. Néhány éve már a bevándorlás áll a küzdelem középpontjában, ugyanis miniszterelnökünknek állítólag az a meggyőződése, hogy Magyarországra nem kellenek bevándorlók, hanem majd a népességszaporulattal oldjuk meg a gazdaságban és a szociális rendszerben felmerülő emberhiányt. Noha azt továbbra is tagadja, hogy a rengeteg nyugatra vándorolt fiatal nagyrésze már nem fog hazatérni és nem csak a kalandvágy vitte őket külföldre, azt lassan be kell látnia, hogy az összeszerelőüzemekre épülő gazdaságpolitikájához elengedhetetlen az élőerő, ami a kivándorlás és az elöregedő társadalom függvényében egyre kisebb számban áll rendelkezésére. Így eshet meg az a paradoxon, hogy Zalaegerszegen az ukrán vendégmunkásoknak, ha tetszik bevándorlóknak, kormányzati támogatással frissen épített munkáshotel melletti hirdetőoszlop a Fidesz dicsőségét hirdeti, a tiszta lelkű kis Dávidét, aki szembeszállt az országunkat bevándorlók betelepítésével elpusztítani kívánó Góliáttal. Akkor, hogy is van ez?

Éppen sikerült befutnunk a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadására, ami valóban egy olyan beruházás, amely kiemelkedik az összeszerelő üzemek sorából. De mint jól tudjuk, egy fecske még nem jelenti, hogy eljött a tavasz. Orbán Viktor azonban már digitális gazdaságot és Ipar 4.0-át vízionált az átadó beszédében, amihez természetesen elengedhetetlen, hogy a megfelelő vezető (értsd ő) üljön a trónon miniszterelnöki bársonyszékben, legalábbis mindaddig, míg hazánkban nem hirdetnek soron kívüli vadászidényt, ahogy Orbán szerint azt éppen Ausztriában tették.

Az impozáns beruházás helyszínéről gyorsan tovább kellett állnunk, miután kitették a sajtósokat, hogy az elit kényelmesen elkölthesse ebédjét és jobban szemügyre vehesse a jövőbe futó tesztpályát. Utunk ezután egy másik fejlesztéshez, a Flex zalaegerszegi üzeméhez vezetett, ahol épp egy hónapja jelentette be Szijjártó Péter külügyminiszter, hogy a megyeszékhelyi gyáregység 3 milliárdos iparcsarnok bővítéséhez 769 millió forintnyi vissza nem térítendő közpénztámogatást biztosít a kormány. A sajtótájékoztatón akkor elhangzott, hogy a beruházás révén 100 új, jórészt magasan kvalifikált munkahely jön létre. A nagy munkaerőhiány miatt az azonban kétséges, hogy ezeket az állásokat kik fogják betölteni.

A múlt héten átadott munkáshotelhez érkezve épp egy eltévelyedett sün mentőakciójába csöppentünk bele. A zavarodott kis állat éppen a fideszes bevándorlásellenes plakátot kerülgette, míg a munkások és a járókelők azon tanakodtak, mit lehetne tenni, hogy szegény pára ne váljon a mellettünk futó autóút áldozatává. A munkások magyarul beszéltek, de a helyiek szerint hamarosan már több lesz az ukrán szó a környéken, hiszen a Flexbe már szinte nem is mennek magyarok dolgozni, jönnek helyettük az ukrán bevándorlók, noha ez őket egyáltalán nem zavarja.

„Nem kell különbséget tenni ember és ember között rassz vagy származás alapján. Mindenhol vannak jó és rossz emberek. Azok az ukránok, akik ide jönnek, megérdemlik a rendes körülményeket, ha már a jobb megélhetés reményében hátra hagyják a családjukat”

-mondta el véleményét lapunknak egy helyi asszony, aki a szállóval szembeni lakótelepen él. A helyiek többsége hasonló véleményen volt, azonban a legfurcsább az, hogy a gazdasági bevándorlást ellenző kormány pénzügyminisztere, Varga Mihály is hasonlóképp nyilatkozott a 180 férőhelyes munkásszálló múlt heti átadóján, aminek 600 milliós költségéből 360 milliót a kormány biztosított.

„Nemcsak a belföldi munkaerőről van szó, hanem adott esetben, ha nincs megfelelő magyar munkaerő egy beruházáshoz, egy fejlesztéshez, akkor támogatjuk azt is, hogy akár külföldi munkavállalók munkavállalási engedélyét is biztosítsuk ehhez”
-mondta el az M1 híradójában a miniszter.
részforrás: alfahir.hu

Kapcsolódó cikkek

Hogyan jut Magyarország EU-s pénzhez?/Rékasi Zsigmond írása/

O.L.K.T.

Dózsa György úti gázoló: Vettem egy Mercedest mert remélem visszakapom a jogosítványomat!

Rubóczki Tamás

Nem ússzuk meg vér nélkül Orbán szerint sem. VIDEÓ

O.L.K.T.