Ez már abszurd: Már megint Gyurcsány!

A Ripost pénteki cikkében – amely a volt macedón kormányfő, Nikola Gruevszki börtön előli szökésével foglalkozik -, főleg arról van szó, hogy milyen viszonyban volt a korrupciós ügyekbe keveredett politikussal Gyurcsány Ferenc.

A lap többek között azt írja, hogy a DK-elnök „nemrég még lógó nyelvvel törleszkedett” Gruevszkihez. Persze azt nem árulják el, hogy mi köze volt Gyurcsánynak az egykori macedón kormányfőhöz, de érezhetően a Ripost őt okolja azért, mert jelenleg az Orbán-kormány Magyarországon bujtatja Gruevszkit
A cikkben van egy zavaros eszmefuttatás arról, hogy a „Gyurcsány-klánnak” „balkáni üzelmei” vannak, és ezekről Gruevszki tudhat.

Illetve előkerül az is, hogy a DK-elnök feleségének, Dobrev Klárának bolgár az apja: tehát Gyurcsányék a Balkánon otthonosan mozognak.

Persze, arról egy szó sem esik, hogy

– miként keveredett a magyar kormány ebbe az ügybe,
– miét segítik Orbánék a két év börtönre ítélt politikust,
– hogyan utazhatott Magyarországra Gruevszki,
– miért egy magyar diplomataautóval jött Albánia felől.

Az Origo is leleplező riportot közöl, amelyben arról számolnak be, hogy Gyurcsány Szkopjében személyesen fogadta Nikola Gruevszkit, a macedón kormányfő később pedig Budapesten tett látogatást, ahol szintén találkozott Gyurcsánnyal. Azt elfelejtették megemlíteni, hogy mindez 12 évvel ezelőtt történt…

 

 

Szerző.: Konczik Márton

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

„Holló hollónak nem vájja ki a szemét”, Orbán a korrupt kollégáinak nem engedi el a kezét!

O.L.K.T.

Fekvőhely üzérkedés. Ez új fogalom

O.L.K.T.

Fidesz: Szankciókat adunk át Von der Leyennek, mert vannak elvárásaink!

O.L.K.T.