Ez igaz keresztény? …JOBBAN ÉRDEKELTE EGY MECCS, MINT A PÁPA

0

Nem, én SEM voltam a Pápa csíksomlyói miséjén.
Minek mennék, ÉN SEM VAGYOK SE VALLÁSOS, SE HÍVŐ. Mondom, én sem!

Nem, én NEM voltam Madridban a BL-döntőn.
Se (nem)kormányzati, se bérelt, kölcsönkapott, talált (mindenki törölje a neki nem tetsző hazugságot a felsorolásból) luxusgépen.
Minek mentem volna, mikor
a.) nem értek a focihoz,
b.) nem is szeretem. (mit szeressek rajta, különösen a mordorföldi cirkuszon, ahol milliárdokat mosnak tisztára olyanok, akiknek a sportról fogalmuk sincs)
c.) valahogy nekem még soha nem jutott hely, se a (nem)kormányzati, se a bérelt, kölcsönkapott, talált luxusgépeken.

Igen, én is nagyon unom, hogy nincs olyan nap-óra-perc, hogy ne jönne szembe valami, ami nem a K. Vezető-családja-malacperselyei-pribékjei (ezek is törlésre kerülnek majd. Mind.) viselt dolgairól szólna. (Nem. Nem a csiricsáré, de legalább méregdrága arany fukszokra-autókra gondol a szerző, mikor a viselt dolgaikról ír. Bár kétségtelenül gondolhatna azokra is, van belőlük rogyásig. Ez egy ILYEN CSALÁD.)

Nem, A K. VEZETŐ SEM VOLT A PÁPA CSÍKSOMLYÓI MISÉJÉN. Mondom, a K. Vezető sem volt! Minek is ment volna, mikor, minden ellenkező állításával, hazugságával szemben, valójában ő sem hívő? Ráadásul, a valláshoz, a hithez, és minden, hozzá kapcsolódó morális kérdéshez annyi köze van nagyjából, mint a becsülethez. Pont semmi.

IGEN, Ő VOLT A MADRIDI BL-DÖNTŐN, pedig itt volt a Pápa! MONDOM, JOBBAN ÉRDEKELTE EGY MECCS, MINT A PÁPA. Pedig ő sem ért a focihoz. Mindemellett, papíron, mondom, papíron, neki sincs több pénze, mint egy átlag dolgozónak – behalás! És ezt kapufa nélkül benyelik a besárgultak. Kapufa nélkül! – de a nyakamat rá, hogy mégsem valamelyik Wizzair járaton utazott, három üvöltő gyerekkel a fedélzeten.
Tényleg! Megfigyelték? Minden járaton ül, dehogy ül, küzd-birkózik-földharcol-rohangál legalább három, hihetetlen vitális kapacitással bíró, nem lankadó, az egész utat végigüvöltő kissrác. Még nem néztem meg tüzetesebben, de tuti benne van a jegy árában.

Oké! Remélem ezt tisztáztuk, különösebb hörgés-anyázás-szemétládamocskoskommunistázás nélkül.
Akinek mégis felmerül bármi ebbéli igénye, kérem, jelezze nálam üzenetben.

A lényeg! Mivel néhány igen harcos, felettébb narancsszínű egyed részéről felmerült az a gyanú, hogy

a.) én ritka nagy tahó vagyok írásaim okán,

b.) tiszteletlen is vagyok, mert egy K. Vezetőt mégsem küldünk meg szívlapáttal, még akkor sem, ha mindez még a virtuális valóságban zajlik. Hm…lehet, a „még”-et is csupa nagybetűvel kellett volna írnom?….

c.) nem unom, hogy feszt a K. Vezetőről írok?

Ezért tájékoztatom a hörgésre, szemforgatásra, valamint a minden alapot nélkülöző módon, a kereszténység felemlegetésére hajlamos, besárgult – közbevetőleg jegyzem meg, a sárgaság nagyon súlyos betegség tünete! Orvoshoz, de gyorsan! – tisztelt nagyérdeműt, hogy

a.) rég túlvagyok már azon, hogy rossz napom legyen, csupán azért, ha bárki a besárgultak közül megátkoz. Az elején mondjuk zavart, hogy akik szerint ugyan, a magyar az isten nyelve – igen, mert a K. Vezető az lenne a NER-szerint, meg szerintük is. Az isten. És időnként valóban, még dekódolható a beszédéből is, néhány, magyarhoz némileg hasonlító, bár nehezen értelmezhető mondat. – azok miért írják nekem három „jé”-vel hogy hülye vagyok. De, no problem! Megszoktam. Ha így tudják, így tudják! Ilyenek, és kész. Szóval nekem irkálhatnak, hogy mi, mekkora, és mennyire vagyok, de értelmetlen.

b.) Az egész kurzussal, rendszerrel, Mordorfölddel és annak teljesen beborult spirituális sámánjával – Ja! ez a K. Vezető lenne – szemben, a tisztelet az, ami soha nem fog eszembe jutni. Ezért nekem ne irkáljanak olyanokat se, hogy tiszteletlen vagyok.

Igen, a K. Vezetőt, a még inkább családját gazembereknek tartom. Mondjuk, ennél lényegesen sarkosabb a véleményem, de nem untatom ezzel magukat.

Igen, semmi tisztelet nincs bennem velük szemben. Gazemberekkel szemben miért is legyen? Bármit, szemrebbenés, pironkodás nélkül le tudok írni róluk. Azt, hogy mégsem teszem, az kizárólag a jófejségre való törekvés – vagy ilyesmi – miatt lehet.

Igen, tudom, hogy amit látunk, ez a gusztustalan vergődés-tobzódás-őrjöngés amit a K. Vezető produkál, ez már a végjáték. A végjátékok minden őrületével, kiszámíthatatlanságával együtt is.

Igen, azt is tudom, hogy az ellenzék olyan-amilyen, de ettől függetlenül is ez az egész szürreális, beteg világ, a K. Vezetővel az élén, rövidesen a kukában fogja végezni.
A KUKÁBAN, A TÖBBI SZEMÉTTEL EGYÜTT, A TÖBBI SZEMÉT MELLETT!

Igen, mert a társadalmi fejlődés, minden kilengés, csavar, megtorpanás ellenére is lineáris, bármennyire is kételkednek ebben sokan.

Most be kell, fejezzem, mert vár még néhány padlólap, amit le kell ragasztanom. (De utálom! Egyáltalán minek kezdtem hozzá?)

Gyors leszek, ezért a „C” pont mindössze három szó:

IGEN, UNOM! NAGYON!

Varga Zoltán írása/facebook