Ez bűncselekmény. És mi fizetjük az árát.

“Súlyos szabálytalanságokat talált Tiborcz közbeszerzéseinél az EU csalás elleni hivatala, amely már megküldte a jelentését a magyar ügyészségnek, és azt javasolja, hogy tegyenek jogi lépéseket.”

“Ha Polt Péter ügyészsége valamiért mégsem találna semmit (volt már Magyarországon is feljelentés az ügyben), akkor is lehet következménye a feltárt szabálytalanságoknak. Az OLAF ugyanis azt javasolja az Európai Bizottságnak, hogy kérje vissza a a projektekre elköltött 40 millió eurós uniós támogatást.

A lap megkeresésére a Bizottság megerősítette, hogy ki fogják értékelni az OLAF-jelentést, aztán megvitatják az ügyet a magyar kormánnyal, mielőtt döntenének arról, hogy milyen konkrét lépéseket tesznek majd.”

El tudjátok képzelni, hogy az ifjú titán, Orbán veje börtönbe kerülhet?

Megkárosította Magyarország népét sok milliárddal és hagyni kell…had’ fusson tovább.

Tudjátok egyáltalán mit jelent a milliárd?…Az ezer millió… Nem szeretnék a demagógia vermébe esni, de anny pénzből nem lenne Magyarországon éhes gyerek.

A magyarok gyerekei éheznek, miközben ez a tolvaj banda sajátjaként kezeli a keservesen befizetett, vagy levont adóforintjainkat.

Mikor nyilik már ki a szeme ennek a gyűlölettől átitatott magyar népnek?

Ha nem lépünk, elveszünk a korrupció világában és a jó helyre született senkiket fogjuk kegyelmes úrnak szólítani idővel!

ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG!!!

Kapcsolódó cikkek

Kétmillió forint egyórás sétáért – csúcsra járatták az uniós pénzek leszívását

O.L.K.T.

Szijjártó bekérette…

O.L.K.T.

Matolcsyék tízmilliárdokat osztogatnak ki Orbán oligarcháinak

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!