Ez az ember veszélyes! Folytatódik az agyrém!

Ez az ember veszélyes! Folytatódik az agyrém!

Orbán szerint Brüsszel zsoldosokat fog küldeni a magyar határra, Sargentinit pedig antiszemitának tartja.

Orbán eszmefuttatása egészen hajmeresztő állításokat tartalmazott a Kossuth rádióban adott szokásos interjújában,  például azt, hogy Brüsszelből zsoldosokat akarnak küldeni a magyar határra, akik majd félreállítják a határőreinket, illetve katonáinkat, és szépen egyesével beengedik az összes migránst. Minderre a parancs lényegében Merkeltől jött, aki Orbán szerint ultimátumot adott Európának, melynek lényege, hogy a németek el akarják venni a „peremországoktól” a határvédelem jogát.

Az összeesküvés-elmélet gyártásában a következő szintet Orbán azzal az általa levont következtetéssel lépte meg, hogy Brüsszel lényegében a modern kori antiszemitizmus központja, mivel az EU többek között olyan szervezeteket is támogat, amelyek Izraelben folytatnak Izrael-ellenes kampányokat és fellépnek Benjámin Netanjáhú miniszterelnökkel szemen. De itt még nincs megállás, a miniszterelnök a jelentést összeállító Judith Sargentinit is a modern kori antiszemitizmus képviselőjének tartja.

Sebastian Kurz osztrák kancellára kapcsolatban – aki Orbán számára nem várt módon megszavazta a Sargentini-jelentést – azt mondta, hogy ő még túl fiatal ahhoz, hogy értse miről van itt szó valójában. „Ő egy fiatalember, beleesett egy zűrös zavaros vitába, ez nem könnyű. Talán bátrabb is lehetett volna az osztrák politika, de tény, minden osztrák az EPP-ben Magyarország ellen szavazott. A románok többsége mellettünk szavazott, pedig viharvert velük a viszonyunk, mégis, vannak olyan román hazafiak, akik mellettünk szavaztak, érdemes ezen elgondolkodnunk.” – mondta Orbán.

Forrás magyarnarancs.hu

http://m.magyarnarancs.hu/belpol/orban-szerint-brusszel-zsoldosokat-kuld-majd-a-magyar-hatarra-sargentinit-pedig-antiszemitanak-tarja-113624

Kapcsolódó cikkek

The Guardian: Orbán korlátozhatja a Facebookot!

O.L.K.T.

Szekeres Imre: “Orbán pofátlanul megalázza a magyar őstermelőket”

Rubóczki Tamás

A paraszt egyszer leüti a királyt

O.L.K.T.