EZ A TÉVÉ HAZUDIK! Videó

EZ A TÉVÉ HAZUDIK!

Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselőt  és a párt szóvivőjét először hívták be a Hír TV-be szerda este azóta, hogy Simicska Lajostól átvette a tévét egy kormánypárthoz hűséges tulajdonosi kör. A képviselő ezt azzal hálálta meg, hogy élő adásban perceken át osztotta Orbán Viktort, a Hír TV-t, és a műsorvezető Szentesi Zöldi Lászlót, aki ezt látványosan nehezen viselte.
Jakab azzal kezdte a produkciót, hogy ledobta a zakóját, ami alatt csak egy EZ A TÉVÉ HAZUDIK feliratú póló volt.

Ha nincs valakinek ideje végignézni az egyébként fergeteges 11 és fél percet, akkor íme írásban a legjobb részek:

„Egy kicsit dőljön hátra. Hogy is hívják önt?” – kérdezte Jakab Szentesi Zöldit, aki erre azzal reagált zavara után, hogy: „Legyen szíves fejezze be ezt a műsort!”

Jakab levegőnek nézi a műsorvezetőt, és egyenesen a miniszterelnökhöz kezd beszélni a kamerába: elmondja azt az öt pontot, amit ellenzéki képviselők a közmédiába szerettek volna beolvastatni – sikertelenül.

Szentesi Zöldi egy ponton az abszurditásig idegesíti magát, és megkérdezi Jakabot, hogy elszavalja-e Az anyám tyúkját tízezer forintért, amit Jakab elutasít azzal, hogy ő nem fideszes, nem pénzért csinál dolgokat,
Szentesi Zöldi azt is mondta, hogy Jakab megsértette a „vendégjogot”, és el kellene hagynia a stúdiót egyébként is, ha hazudik a Hír TV, de Jakab csak folytatja,
Szentesi Zöldi egy félmondatába kapaszkodva Jakab Péter kimondja 2018 egyik legjobb mondatát:
Ne haragudjon már, de magyar dolgozókat ne hasonlítson koalákhoz!
Jakab a műsorvezető gyurcsányozását azzal hárítja, hogy ha elszámoltatta volna a Fidesz Gyurcsány Ferencet, akkor nem vele kellene tüntetnie. Szenetesi Zöldi szerint ugyanis „kommunista logika”, hogy a Jobbik Gyurcsánnyal tüntet, és ezt azért tudja jobban, mert idősebb, mint Jakab.

Forrás 24.hu Kálmán

Kapcsolódó cikkek

Mert te ki a bánat vagy? – Bakondi György szó szerint utasította az Európai Uniót, hogy csinálja azt amit ő mond!

Rubóczki Tamás

Jávor Benedek nyílt levele

O.L.K.T.

Orbán Romániában kampányolt a cimbikkel!

O.L.K.T.