Ez a kép megmutatja Orbánék igazi ganéságát!

Egyetlen döbbenetes fényképben megmutatjuk, Orbánék legaljasabb ganéságát.

Igen persze, mi is tudjuk, hogy lerágott csont, azonban néha egyetlen kép döbbenetesebben tudja szemléltetni a valóságot.

Facebookon terjed egy fénykép, mely mélyen elgondolkodtatott. Politikusok, elemzők és civilek műsoridőt és frekvenciát nem kímélve magyarázták a sajtóban, hogy miért igazságtalan a Fidesz választási rendszere. Azonban most egyetlen egy képen bemutatjuk, hogy mit is jelent ez a valóságban.

A Fidesz magára szabott választási rendszerének a következménye pedig súlyos: dönthetnek szinte korlátlanul mindenről a kétharmad birtokában. Egyetlen egy garanciája maradt a demokráciánknak Áder János köztársasági elnök, aki elméletben ellent mondhatna a Fidesznek… Ugyan kérem, micsoda garancia!

Szóval azt gondolom, hogy érdemes megnézni ezt a pár számot, döbbenetesebb lesz, mint végighallgatni Németh Szilárd okfejtését amúgy-e bármiről:

 

Az üzenet pedig világos: nem az a kérdés, hogy szavazhatunk-e, hanem hogy ki számolja meg azokat a szavazatokat. Azonban most az európai uniós választás más lesz, más módszerrel választják ki azt, hogy ki is győzhet, ki és mekkora többséget szerezhet.

 

 

olkt.hu/balramagyar.hu

Kapcsolódó cikkek

A lakosság válaszol mit gondolnak Mészáros Lőrincről! (Videó)

O.L.K.T.

Breaking: Rabszolgatörvény elleni tüntetés ma délután!

Rubóczki Tamás

Kéri László: Az ellenzék esélyt kapott a Fidesz megbuktatására!

O.L.K.T.