Ez a figura az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke. Szegény Magyarország! :(

0

Help Me! HELP ME!

Rutinos önsorsrontó, és képzett mazochista vagyok. Ahogy mondani szokás, a szervezetem kívánja az ostort. De ezt már én sem bírom! Végem! Valaki jöjjön, és mentsen ki!
Kósa Lajos (A földim, hogy az isten áldja meg! A földim! Csak azt nem tudom, mivel érdemeltem ezt ki!) szóval, Kósa Lajos, – és most kapaszkodjunk, mert erős kanyar következik! – az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke (Atyám! Micsoda országgyűlés, micsoda hon, micsoda védelem az, amiben Kósa Lajos elnök lehet?) folytatom! Szóval Kósa Lajos, a napokban nemzetbiztonsági eljárást kezdeményezett az alelnöke ellen!

Értik!? Nem? Nem baj, én sem!

MÉG EGYSZER! KÓSA LAJOS, BÁRKI ELLEN IS, NEMZETBIZTONSÁGI ELJÁRÁST KEZDEMÉNYEZHET!

Az, az ember, aki csupán azért nem tojik a vasárnapi ebédnél a tyúkhúsleves mellé az asztalra, mert szédül a magasban! Azért! Pedig az esze az meglenne hozzá!

Nem értik, mi? Az a Kósa Lajos beszélhet a nemzet biztonságáról, egyáltalán bármiről is, akit a csengeri Sz. Gáborné Marika, foglalkozását tekintve háztartásbeli (továbbiakban: HTB), két tyúkkopasztás között úgy vágott át az 1300 milliárdos sztorijával, mint…ööö… de miért nem írom ki, hogy mint szart a palánkon? Magam sem értem!…szóval úgy vágta át a nemzeti honvédelmi rendészeti fiszfaszt röhögve, mint szart a palánkon!

Vizuális típusok? Én az vagyok! Egy HTB, a királykék, nagyvirágos otthonkájában, ahogy az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnökét kézenfogva kíséri be a nagy péniszerdőbe!! Na, milyen a perspektíva?

De basszameg! Ez még a hepiendes sztori!

Mert itt a sírósabb forgatókönyv is játszik! Mi van, ha szó sincs palánkról, meg átvágásról? Ha a HTB minden szava igaz?
Hogy a biznisz tényleg korrekt üzleti kapcsolatként szökkent szárba, egy korrekt HTB, és egy, még annál is korrektebb Kósa Lajos között?
Nana! Lajosnál semmi nem biztos! Okos fiú az, a maga faék egyszerűségében! Okooos! Az ember anyja nem véletlenül kap ajándékba 800 millió forintot!

Értjük nem? Egy olyan ember fújja a passzátszelet honvédelmileg, meg nemzetbiztonságilag, akire már, egy félighülye rendszerben sem mernének rábízni egy naposcsibét sem, mert tudva tudnák, hogy azt két perc alatt élve ledarálja!
Forrás: Varga Zoltán/facebook

Nálunk viszont ő hozza a törvényeket. Ő dönti el, ki a veszélyes a nemzetre és ki nem! Ő! ÉRTIK?!
Ő, mert ért hozzá. Van hozzá esze! Hajlíthatatlan, megvesztegethetetlen, azonnal átlát minden szitán, és turpisságon. Vág az esze, mint a beretva! Fejben integrál, és patyolattiszta a keze! Soha nem lopott eleget. Hm.. ezt lehet elírtam, nem tudom.

És az én földim nincs egyedül! Mert van nekünk még Rezsi Szilárdunk, Matolcsynk, Mészárosunk, Káslerünk, Szíjjártunk, Rogánunk, Lázárunk, és a sor végtelen, mert lassan nagyítóval nem találunk olyat ebben a mi csodálatos és káprázatos kormányunkban, akit egy magára valamit is adó Ideg-és elmeosztály komoly ajánlások és biztonsági intézkedések nélkül befogadna!

Pfűűű! Anyám, borogass! 🇹🇯️🇪🇺️