Ez a felcsúti dinnasztia óvodásoknak magyarázott ismét! – Hát nem sül le a képetekről a bőr?

0

“Kampánybeszédet tartottam, azért, mert 2019-es esztendőben két nagyon fontos választás elé néz Csákvár település is,”

büszkélkedett csütörtökön Facebook-oldalán a Vál-völgyért felelős miniszterelnöki biztos. Tessely Zoltán a csákvári óvoda energetikai fejleszétésének átadóján beszélt Európa és a település jövőjéről

az óvodásoknak.

 

A szalagvágón szintén szereplő Szabolcs Illés polgármester posztolt az eseményről képeket, amiken jól látni a csapat ünneplő bújtatott ovist.

Tessely beszámolója szerint az ovisok előtt arról beszélt, hogy

“21 érv, 21 komoly fejlesztés, az szerintem valós, hogy majd 2019. őszén a polgárok Csákváron bölcs döntést tudjanak hozni. Én egy tanácsot szeretnék adni: 21-re nem szabad ráhúzni a lapot, én azt javaslom, hogy tartsák meg a polgármesterüket, tartsák meg a képviselőiket és akkor a fejlődés iránya maradhat ugyanez.”

A polgármester beszámolója szerint amúgy az ovi renoválásából 60 milliót fizetett az Európai Unió, 7,3 milliót a település.

 

Tessely Zoltánt Etyek, valamint a Szent László- és Váli-völgy területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosa
Tessely Zoltánt Etyek, valamint a Szent László- és Váli-völgy területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosa./Kép. Facebook

 

 

olkt.hu/Facebook

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!