Ez a 2/3-os szavazás, ahol az ország sorsa dől el

 A Fidesznél önálló vélemény és önálló, lelkiismereti szavazás kizárt.

Amelyik képviselő nem a parancsnak megfelelően szavaz, az súlyos frakcióbüntetésre számíthat.

A képen Fideszes képviselők akik a meg nem jelent képviselők (fidesz társaik) szavazó gombjaival szavaznak. Ez pedig akár hogy is nézzük csalás.

Egy eklatáns példa. Egy gyári melós a haverja belépő kártyáját (aki éppen kettyinti az igazgató nejét) a portánál lehúzza az ő kártyáját is, ezzel “ott van és dolgozik”, munkabért kap, ugyan úgy mint a képen nem látható három szarházi is. Mindezekre figyelemmel megállapítható, hogy a parlamenti tevékenység minden ellentétes és rosszindulatú híreszteléssel szemben igenis nehéz kétkezi munka..

Viktor nem tűri a másfajta véleményt. Igaza csak neki lehet. Ha éppen nem vette be a grazban kapott piruláját, vagy véletlenül túlszedte és még ivott is rá egy kis pálinkát, hamar talál Magyarországnak új ellenséget akitől majd ő megvéd. Ilyenkor , ilyen helyzetekben dől el egy ország sorsa itt Európában.

Sajnos látszik az eredménye is a nyolc éve tartó uralkodásának, ugyanis miatta rühellik a magyarokat Európa és világszerte.

OLKT

Kapcsolódó cikkek

Megmondom őszintén kirázott a hideg, amikor végig hallgattam ezt a videót!

Rubóczki Tamás

Sertéspestis ellen is segít az ima

O.L.K.T.

Újabb kiskirályságot találtunk Baranyában VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!